با رویکرد نرم افزاری در فرآیند تولید موکت Bow Tie مدیریت ریسک به روش شرکت بازرگانی و تولیدی پارس

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: اولین همایش مهندسی عمران و منابع زمین
  • کد COI اختصاصی: CEREENG01_163
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 117
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیرا قیاسی

دانشیار گروه محیط زیست و صنایع غذایی، دانشکده عمران و منابع زمین، واحد تهران مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی

کتایون برهانی

استادیار گروه محیط زیست و صنایع غذایی، دانشکده عمران و منابع زمین، واحد تهران مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی

احمد سلطان زاده

دانشیار گروه مهندسی بهداشت حرفه ای ، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی قم

میلاد پورفلاح

کارشناسی ارشد مدیریت ایمنی بهداشت محیط زیست

چکیده

طی دهه های گذشته بکارگیری تکنیک های مهندسی و مدیریتی به منظور طراحی انواع روش هایارزیابی کمی و کیفی ریسک و مدل سازی پیامد حوادث، کمک بسیار شایانی به ارتقاء ایمنی سیستمهای صنعتی نموده است بدین دلیل به جهت پیشگیری و یا کاهش ریسک حوادث مختلف، نیازمند پیادهسازی روش هایی در حیطه علم مدیریت ریسک می باشیم . یکی از این ابزارها، نرم افزار معروف وکاربردی ™ BowTie Pro می باشد. .در این تحقیق، عملیات تولید موکت از ورود الیاف تا بسته بندیو انبارش در شرکت بازرگانی و تولیدی پارس بررسی گردید. با استفاده از متد تجزیه و تحلیل پاپیونی،ریسک های ایمنی موجود در عملیات تولید موکت شناسایی گردید و تمام داده ها به نرم افزار وارد ومورد پردازش قرار گرفت و تهدیدات شناسایی و پیامد ها مشخص گردید و سپس کنترل های مورد نیازقبل و بعد از رویداد اصلی جهت کنترل پیشگیرانه و کنترل های واکنشی شناسایی و درون نرم افزار برروی دیاگرام ها قرار داده شد . براساس یافته های تحقیق جهت مدیریت ریسک در پروسه تولید موکت،نیازمند کنترل های مدیریتی و مهندسی می باشیم .در کنترل های مدیریتی از آموزش پرسنل ، نظامتنبیه و تشویق ، نظارت ها و پایش های مداوم ، کاهش مواجهه پرسنل و... و در کنترل های مهندسی ازحفاظ گذاری ها ، ساخت مافلر ها برای دستگاه ، نصب چشمی ها و دکمه های توقف اضطراری ، ترمزهای انبار و ... می توان بهره جست.

کلیدواژه ها

مدیریت ریسک، متد تجزیه و تحلیل پاپیونی، نرم افزار (BowTie Pro(TM

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.