تحلیل غیر خطی تیرهای بتن آرمه با فرمولاسیون لاگرانژی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: اولین همایش مهندسی عمران و منابع زمین
  • کد COI اختصاصی: CEREENG01_061
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 128
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمد رزاقی

دکتری سازه ،دانشکده مهندسی عمران و منابع زمین، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

جعفر عسگری مارنانی

استادیار،دانشکده مهندسی عمران و منابع زمین، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

سیدطاها اصفیاء

پژوهشگر مستقل مهندسی عمران، تهران، ایران

چکیده

در این مقاله ، مدل های اجزاء محدود برای تحلیل قاب های بتن آرمه با درنظر گرفتن آثار غیرخطی مادی و هندسی ارائهمی گردند. فرض می شود که میلگردها به خوبی در داخل بتن مهار شده اند و رفتار بتن و فولاد به صورت حالت تنش تکمحوره مدلسازی می شود و همچنین اثر در نظر گرفتن تغییر شکل های برشی نیز بررسی شده است. درواقع ، یک مدل دوبعدیالمان محدود برای تحلیل غیرخطی مادی و هندسی قاب های بتنی که توسط نویسندگان توسعه یافته است، ارائه می گردد.المان میله ای سه گره ای در مجموع هفت درجه آزادی دارندو سه نقطه گوس برای یکپارچه سازی المان بهکار گرفته شدند، به -نحوی که مقطع المان به لایه هایی در هر نقطه گوس (مدل فیبر) گسسته گردید. فرمول بندی غیرخطی برای لایه های بتن وآرماتورها به کار گرفته شدند و یک مدل توسعه یافته ، لحاظ می گردد. فرمول بندی لاگرانژین کل برای ملاحظات غیرخطیهندسی به کار گرفته شد و در ادامه با ارایه معادله تعادل به تحلیل غیر خطی سیستم پرداخته شده است. مدل توسعه یافتهدر یک برنامه کامپیوتری در نرم افزار متلب پیاده سازی شد و اعتبار آن با سایر روشهای عددی و ازمایشگاهی صحت سنجیشد و نتایج بدست امده تایید کننده یک همبستگی کامل بین داده های عددی و ازمایشگاهی می باشد.

کلیدواژه ها

فرمول بندی لاگرانژین، روش المان محدود، تحلیل غیر خطی هندسی، تحلیل غیر خطی مادی، تیر بتن آرمه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.