تاثیر شیشه های هوشمند در بهینه سازی مصرف انرژی در شهر تهران
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی معماری، عمران، شهرسازی، محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب
- کد COI اختصاصی: ICACU02_0607
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 235
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه معماری،واحد پردیس، دانشگاه آزاد اسلامی، پردیس، ایران
چکیده
مقدمه و هدف پژوهش :با توجه به رشد روز افزون جمعیت انسانی ودر پی فراهم نمودن مسکن که از دغدغه های مهم دولت ها گردیده و رشد جمعیت در حوزه انرژی نیز پر مصرف ترین بخش های استفاده کننده از انرژی در بخش مسکن است و ساختمانها ۴۰ درصد از انرژی را به خودشون اختصاص می دهند. نظر به اینکه منابع انرژی محدودند و ساختمانها سهم عمده ای در اتلاف انرژی دارا هستند ودر صورت تداوم مصرف بیش از حد انرژی به مسئله بحران انرژی و هزینه های زیان باراقتصادی منجرمیشود.روش پژوهش :در این مقاله که تحقیقات بر مبنای مطالعات کتابخانه ای و جستجوهای اینترنتی ، به روش توصیفی - تحلیلی ارائه می شود ؛ سعی بر آن است تابا معرفی مصالح وشیشه های هوشمند و نحوه عملکرد آنها در بهینه سازی و به اعتدال رساندن مصرف انرژی در صنعت ساختمان بکار برده شود.یافته ها :حدود یک سوم انرژی یک ساختمان از طریق پنجره ها هدر میرودو یکی از راه حل ها استفاده از مصالح نوین هوشمند در ساختمان میباشد. در این مقاله از جمله راهکار پیش نهادی برای کاهش مصرف انرژی در جهت بهینه سازی مصرف انرژی استفاده از شیشه های هوشمند ارائه شده هست .که استفاده از فناوری های نوین در صنعت ساختمان در آینده بیشتر مورد توجه قرار گرفته که علاوه بر ایجاد زیبایی باعث صرفه جویی و کنترل مصرف انرژی گردد.کلیدواژه ها
مصالح نوین هوشمند - بهینه سازی مصرف انرژی - شیشه هوشمند- کاهش مصرف انرژیمقالات مرتبط جدید
- مدیریت پسماندهای پتروشیمی در ایران
- جایگاه معماری سبز در چشم انداز شهرهای تاب آور
- کاربرد برنامه ریزی همکارانه در سوانح طبیعی (مطالعه موردی امداد و نجات وشبکه های دسترسی شهری در زمان وقوع زلزله)
- وضعیت کیفی هوای کلان شهر تهران بر اساس شاخص AQI طی سال های ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۲
- مانور ابزاری مناسب برای فرآیند یادگیری و پاسخی موثرجهت کاهش خسارات ناشی از شرایط اضطراری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.