مطالعه تطبیقی مدیریت وبرنامه ریزی روستایی در ایران وترکیه

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: دومین همایش علمی سراسری دانشجویی جغرافیا
  • کد COI اختصاصی: IGSCUT02_111
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1608
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی طورانی

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی روستایی دانشگاه تهران

چکیده

برای استقرار و ساماندهی به مدیریت روستایی در کشور ایران نیازمند مطالعه تجارب و بررسی نظامهای مدیریتی روستایی در جهان و تجربه گذشته ایران در مدیریت روستای هستیم. تا بدینوسیله بتوانیم به تقویت نظام مدیریت روستایی در کشورمان بپردازیم. چرا که وجود نظام مدیرت و تشکیلات متناسب یکی از عوامل موثر در توسعه روستایی به شمار می رود تا در کنار سایر عوامل، با توجه به شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی این جامعه روند توسعه و دستیابی به هدفهای توسعه را در نواحی روستایی تسهیل کند. کشور ترکیه یکی از کشورهایی است که توانسته در چند سال اخیر پیشرفتهای قابل ملاحظهای داشته باشد و از آنجایی که این کشور از جنبه های مختلف اقتصادی، اجتماعی، جمعیتی شباهت زیادی به کشورمان دارد می تواند گزینه خوبی برای مطالعه باشد. در همین راستا در این پژوهش به بررسی روستاها در ترکیه پرداخته شد آنچه که بیشتر مورد توجه قرار گرفت نظام مدیریتی و برنامه ریزی روستا در این کشور و مقایسه آن با کشور خودمان بوده است

کلیدواژه ها

مدیرت روستایی- برنامه ریزی روستایی- استراتژی توسعه روستایی - ترکیه – ایران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.