تاثیر ترکیب شیمیایی سنگ دانه های سرامیکی پرسلانی بر روی ویژگی های بتن
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی راهکارهای نوین در مهندسی، علوم اطلاعات و فناوری در قرن پیش رو
- کد COI اختصاصی: EISTC13_015
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 270
نویسندگان
کارشناس سازمان ملی استاندارد ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش مدیریت ساخت
چکیده
حدود ۳ تا ۷ درصد تولید روزانه واحدهای تولیدی کاشی سرامیکی به صورت ضایعات غیرقابل مصرف، در می آید. یکی از راهکارهای استفاده از این ضایعات خرد کردن و استفاده از آن به عنوان سنگ دانه در بتن است. در تحقیق پیشرو اثر ترکیب شیمیایی سنگ دانه های سرامیکی حاصل از ضایعات کاشی سرامیکی پرسلانی( جذب آب کمتر از ۰/۵ درصد) بر ویژگی های بتن بررسی شد. ابتدا با کمک سنگ شکن ضایعات کاشی سرامیکی پرسلانی سه واحد تولیدی ایفا سرام، پرسپولیس و مهسرام خرد و تولید سنگ دانه شد. پس از اصلاح دانه بندی و اصلاح SSD سنگ دانه های سرامیکی پرسلانی، طرح اختلاط مناسب، پیشنهاد و اقدام به ساخت بتن با جایگزینی سنگ دانه های پرسلانی بجای سنگ دانه معمولی با درصدهای، صفر(نمونه شاهد)، ۱۰، ۲۰، ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰، ۷۰، ۸۰، ۹۰ و ۱۰۰ شد. نتایج ویژگی های اسلامپ، چگالی و درصد جذب آب را به طور مجزا بررسی، سپس با مقایسه نتایج مقاومت فشاری ۷روزه، ۲۸روزه، ۹۰ روزه و مقاومت کششی ۲۸روزه، بتن حاصل، با استفاده از نرم افزار آماری SPSS در قالب فاکتوریل در پایه طرح کاملا تصادفی در سه تکرار مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد با افزایش درصد اختلاط سنگ دانه پرسلانی به بتن، اسلامپ و جذب آب به طور نسبی افزایش و چگالی، مقاومت فشاری و کششی بتن کاهش داشت. از بعد آماری نیز مشخص شد ترکیب شیمیایی سنگ دانه پرسلانی تاثیر معنی داری بر روی مقاومت فشاری و کششی بتن نداشت این در حالی است که میزان اختلاط سنگ دانه پرسلانی با احتمال ۹۹ درصد بر مقاومت فشاری و کششی بتن حاصل موثر است.کلیدواژه ها
سنگ دانه سرامیکی پرسلانی، بتن، ترکیب شیمیاییمقالات مرتبط جدید
- مروری بر بهره گیری از یادگیری ماشین و اینترنت اشیا در مدیریت سلامت هوشمند
- The Impact Of Artificial Intelligence On The Future Of Modern Businesses
- Ethics And Privacy In AI-Driven Web Security
- The Impact Of AI On International Organizations
- Optimization And Detection In Software Engineering With AI And Digital Twins
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.