بررسی تاثیر اعتماد و همسویی فناوری اطلاعات بر انعطاف پذیری زنجیره تامین با نقش میانجی به اشتراک گذاری دانش (مطالعه موردی: شرکت های کوچک و متوسط فعال در صنعت مواد غذایی واقع در شهرک های صنعتی کرمان)

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی آزمایشگاه مدیریت و رویکردهای نوآورانه در مدیریت و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: MLABCONF02_222
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 331
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید ده یادگاری

استادیار گروه مدیریت، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران

افسانه اشرف زاده افشار

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران

چکیده

هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر اعتماد و همسویی فناوری اطلاعات بر انعطاف پذیری زنجیره تامین با نقش میانجی به اشتراکگذاری دانش میباشد. پژوهش حاضر از حیث هدف کاربردی می باشد و از نظر شیوه گردآوری اطلاعات از نوع توصیفی همبستگیاست. برای جمع آوری اطلاعات مربوط از روش کتابخانه ای - میدانی و به صورت پرسشنامه استفاده شده است. با توجه به هدف وموضوع پژوهش جامعه آماری این تحقیق شامل تمامی مدیران و کارشناسان شرکت های کوچک و متوسط فعال در صنعت موادغذایی واقع در شهرک صنعتی شماره ۲ کرمان می باشد. برای تعیین روایی پرسشنامه ها از روش روایی محتوایی استفاده گردیده استو همچنین برای تعیین پایایی پرسشنامه ها از ضریب آلفای کرونباخ استفاده و ضرایب نشان داد که ابزار جمع آوری اطلاعات از پایاییبالایی لازم برخور دار می باشد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی و آمار استنباطی استفاده شده و برای تجزیه و تحلیل ازنرم افزار smartpls استفاده شد. نتایج تحقیق نشان داد فرضیات همسویی فناوری اطلاعات بر به اشتراک گذاری دانش با آماره t۲۱ / ۵ ، اعتماد بر به اشتراک گذاری دانش با آماره T؛ ۹۹ / ۳ ، به اشتراک گذاری دانش بر انعطاف پذیری زنجیره تامین با آماره t؛ ۵۸ / ۴ نقش میانجی به اشتراک گذاری دانش در ارتباط بین همسویی فناوری اطلاعات و انعطاف پذیری زنجیره تامین با آماره t ؛۵۲ / ۳ نقشمیانجی به اشتراک گذاری در ارتباط بین اعتماد و انعطاف پذیری زنجیره تامین با آماره t ؛۱۱ / ۵ تایید می شود.

کلیدواژه ها

اعتماد، همسویی فناوری اطلاعات، انعطاف پذیری زنجیره تامین، به اشتراک گذاری دانش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.