شناسایی و اولویت بندی پیشران های موثر بر ریسک اعتباری مشتریان بانک آینده دراستان سیستان و بلوچستان
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هجدهمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در مدیریت ، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: NASMEA18_091
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 375
نویسندگان
عضو هیئت علمی، گروه حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد زاهدان، زاهدان، ایران
کارشناسی ارشد، گروه حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد زاهدان، زاهدان، ایران
چکیده
هدف این تحقیق، شناسایی و اولویت بندی پیشران های موثر بر ریسک اعتباری مشتریان بانک آینده در استان سیستان وبلوچستان می باشد. روش پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی بوده و از نظر روش جمعآوری دادهها تحقیقی توصیفی- پیمایشیمیباشد. جامعه آماری در این پژوهش تعدادی از مشتریان تسهیلات اعتباری در شبکه بانکی استان سیستان و بلوچستان میباشند که از شعب بانک آینده این استان در بازه زمانی اول مهر ۱۴۰۰ تا اول خرداد ۱۴۰۱ تسهیلات اعتباری دریافت کرده و اصلو سود آن را به بانک عودت داده یا نداده اند که تعداد ۱۳۰ نفر به روش تصادفی ساده به عنوان نمونه انتخاب شدند. به منظور جمعآوری اطلاعات و داده ها از پرسشنامه محقق ساخته استفاده گردید که روایی محتوایی آن توسط صاحبنظران تایید و پایایی آن بااستفاده از آزمون آلفای کرونباخ ۰.۸۹۷ محاسبه شد. پس از جمع آوری اطلاعات پرسشنامههای جمع آوری شده و انجام آزمون های آماری متفاوت مثل کولموگروف- اسمیرنوف، آزمون میانگین t و آزمون فریدمن نتایج نشان داد که در سطح اطمینان ۹۵% تمامی عوامل شناسایی شده بر ریسک اعتباری بانک آینده تاثیر داشته و همچنین کلیه فرضیه های تحقیق نیز مورد قبول قرارگرفت؛ که در بین ابعاد شش گانه وثائق اولویت ابتدایی با میانگین ۴.۹۲ و اهلیت متقاضی در پایین ترین اولویت با میانگین ۳.۷۴قرار گرفت و مولفه های عامل ظرفیت مالی، عامل شخصیت، عامل سرمایه و عامل شرایط در رتبه های ۲ تا پنجم قرار گرتندکلیدواژه ها
پیشران، ریسک، ریسک اعتباری،بانک آینده، سیستان و بلوچستانمقالات مرتبط جدید
- واکاوی نقش فناوری های هوشمند در مدیریت زنجیره تامین دارو
- رابطه بین سرمایه فکری و عملکرد فردی و سازمانی با نقش میانجی مدیریت دانش (مطالعه موردی: شرکت گلستان)
- تاثیر فعالیت های بازاریابی رسانه های اجتماعی بر آگاهی از برند، تصویر برند و وفاداری به برند
- شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر جنون خرید آنلاین
- نقش فناوری های MarTech و AdTech در تحول بازاریابی دیجیتال در کشورهای توسعه یافته: بررسی فرصت ها و چالش ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.