بررسی یک معماری مبتنی بر بلاکچین برای تشخیص تقلب در مدارک درمانی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تحول دیجیتال، بانک و بیمه
  • کد COI اختصاصی: DBICONF01_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 473
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مینا ذبیحیان

واحد فناوری اطلاعات و ارتباطات، شرکت بیمه سامان، تهران

نیلوفر بیات

واحد فناوری اطلاعات و ارتباطات، شرکت بیمه سامان، تهران

چکیده

صنعت بهداشت و درمان یکی از ارائه دهندگان خدمات مهمی است که زندگی مردم را بهبود می بخشد. همانطور که هزینه خدمات درمانی افزایش می یابد، بیمه سلامت تنها راه دریافت خدمات با کیفیت در صورت بروز حادثه یا یک بیماری بزرگ است. همانطور که بیمه درمانی هزینه ها را کاهش می دهد و ثبات مالی و اقتصادی را برای یک فرد فراهم می آورد. یکی از وظایف اصلی ارائه دهندگان بیمه درمان نظارت و مدیریت داده ها و ارائه پشتیبانی به مشتریان است. با توجه به مقررات و محرمانه بودن کسب و کار، شرکت های بیمه داده های بیمار را به اشتراک نمی گذارند اما از آنجایی که داده ها یکپارچه و همگام با ارائه دهندگان بیمه نیستند، تعداد کلاهبرداری ها در صنعت بیمه سلامت افزایش یافته است. اغلب اوقات اطلاعات مبهم یا نادرست به شرکت های بیمه ارائه می شود تا آن ها را وادار به پرداخت برخی ادعاهای اشتباه به صاحبان بیمه نامه کند. بیمه گذاران فردی نیز ممکن است ادعا کنند که از چندین ارائه دهنده بیمه سود می برند. به منظور جلوگیری از تقلب در بیمه درمانی، ایجاد سیستمی برای مدیریت ایمن و نظارت بر فعالیت های بیمه از طریق یکپارچه سازی داده ها از تمام شرکت های بیمه ضروری است. امروزه بلاک چین به عنوان انقلابی عظیم در فناوری اطلاعات محسوب می گردد و یکی از اصلی ترین حوزه هایی که پیش بینی می شود به شدت تحت تاثیر این فناوری قرار گیرد صنعت بیمه می باشد. از آنجایی که بلاک چین امکان نگهداری و به اشتراک گذاری داده های تغییر ناپذیر را فراهم می کند، ما یک معماری مبتنی بر بلاک چین را برای تشخیص تقلب در مدارک درمانی بیمه درمان مورد بررسی قرار داده ایم.

کلیدواژه ها

بلاک چین، تشخیص تقلب، مدارک درمانی، بیمه درمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.