اثر مهارت سواد دیجیتال بر یادگیری کارکنان بازاریابی در راستای افزایش فروش محصولات ایران خودرو
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد، حسابداری و بانکداری
- کد COI اختصاصی: ICMEAB12_027
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 416
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت کسب وکار گرایش بازاریابی
گروه مدیریت، واحد اشکذر، دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر، ایران
دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
چکیده
مدیران به عنوان پیشگامان تحول به منظور بهره گیری از هر چه بیشتر از امکانات و تسهیلات فناوری های اطلاعاتی و ارتباطات میبایست از سواد دیجیتالی و اطلاعاتی مطلوبی برخوردار باشند و با آموزش به کارکنان خود مسبب افزایش فروش محصولات شوند. تحقیق حاضر باهدف اثر مهارت سواد دیجیتال بر یادگیری کارکنان بازاریابی در راستای افزایش فروش محصولات ایران خودرو صورت گرفته است. این پژوهش از لحاظ هدف کاربردی و از نظر روش در زمره تحقیقات توصیفی – پیمایشی قرار میگیرد. جامعه آماری تحقیق حاضر کلیه کارکنان بازاریابی میباشد. برای تعیین حجم نمونه از فرمول کوکران استفاده شده است که با توجه به جامعه آماری، حجم نمونه مورد نیاز پژوهش ۱۳۴ نفر به صورت تصادفی انتخاب شدند. ابزار گردآوری در این پژوهش، پرسشنامه میباشد که پایایی این پرسشنامه با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ ۰.۸تایید شد . نتایج نشان داد که سواد دیجیتال بر دو مولفه بعد نگرش ها و ادراکات و عادت های ذهنی تاثیر نداشته. ولی بر سه مولفه بعد بسط و اصلاح دانش، اکتساب و درهم تنیدن دانش و استفاده معنی دار از دانش تاثیرگذار میباشد.کلیدواژه ها
سواد دیجیتال، یادگیری کارکنان، ایرانخودرومقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.