بررسی میزان پوشش واکسیناسیون کزاز مادران باردار شهرستان کاشمر و علل عدم مراجعه به موقع آنان جهت واکسیناسیون
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی زنان،زایمان،ناباروری و بهداشت روانی
- کد COI اختصاصی: WMCONF07_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 415
نویسندگان
استادیار ، گروه پرستاری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر، کاشمر، ایران.
چکیده
این پژوهش یک مطالعه توصیفی تحلیلی بوده که به منظور بررسی بررسی میزان پوشش واکسیناسیون کزاز مادران باردار شهرستان کاشمرو علل عدم مراجعه به موقع آنان انجام شده است، جامعه مورد مطالعه پژوهش تعداد ۳۸۴ مادر ساکن در شهر و روستاهای تابعه مراجعه کننده به مراکز بهداشتی شهرستان کاشمر میباشند که به طور تصادفی از کل جامعه مورد پژوهش انتخاب گردیده است. ابزار گردآوری داده ها در این بررسی، پرسشنامه بوده که شامل اطلاعات دموگرافیک چگونگی پوشش واکسیناسیون کزاز در زمان قبل از بارداری، حین بارداری و علل عدم مراجعه مادران جهت واکسیناسیون توکسوئید کزاز بوده و توسط مجریان طرح در محیط های پژوهش با طرح سوالات از واحدهای مورد پژوهش تکمیل گردیده است. بااستفاده از تجزیه و تحلیل آماری و کاربردی آزمون های کای دووتی تست و توکی نتایج یافته های این بررسی نشان داده است که: بین گروه های مختلف افراد مورد پژوهش شهری و روستایی تفاوت معنی داری از نظر وضعیت واکسیناسیون با توکسوئید کزاز در قبل از حاملگی و رعایت فاصله زمانی توصیه شده بین دو نوبت واکسیناسیون در طی بارداری وجود ندارد، اما از نظر زمان مراجعه جهت اولین نوبت واکسیناسیون در زمان بارداری متفاوت بوده بطوری که مادران شهری مراجعاتشان بیشتر درموعد توصیه شده بوده است، و وضعیت واکسیناسیون افراد مورد پژوهش شهری نسبت به روستائی برای دو نوبت بیشتر بوده است. و شایعترین علل عدم واکسیناسیون به موقع: عدم اطلاع کافی، و دوری از مراکز بهداشتی بوده است.کلیدواژه ها
پوشش واکسیناسیون ، مادران باردار ، واکسن کزازمقالات مرتبط جدید
- دیدگاه ماماها در مراقبت اززنان باردار مبتلا به کووید - ۱۹ . مقاله کیفی با رویکرد تحلیل محتوا
- Inflammatory Biomarkers: The Hidden Triggers of Hot Flashes in Menopause
- Women’s sexual experience after hysterectomy: a qualitative study
- برر سی عوامل موثر در ایجاد انگیزه های فرزندآوری در بین زوج های دارایمشکل ناباروری و زوج های سالم (مطالعه موردی شهر شیراز)
- ارزشیابی برنامه آموزشی مهارتی پودمانی ناباروری ویژه متخصصان زنان و زایمان دربیمارستان های سطح ۲ کشور
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.