مقایسه نرم افزار کورل دراو و نرم بیلدر در یادگیری درس ریاضی دانش آموزان دختر شهرستان کوهدشت

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و سبک زندگی
  • کد COI اختصاصی: ICPE10_240
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 552
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

خدیجه مومنی کلشتری

مربی، دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تربیتی-برنامه ریزی درسی، آموزش و پرورش منطقه ۵ تهران.تهران، ایران

زهرا شاه حسینی

مربی، کارشناس ارشد علوم تربیتی-برنامه ریزی درسی، آموزش و پرورش منطقه ۴ تهران. تهران، ایران

سعیده رستمی نسب

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تربیتی- برنامه ریزی درسی، دانشگاه پیام نور واحد کرمانشاه. کرمانشاه. ایران

چکیده

هدف پژوهش حاضر مقایسه نرم افزارهای کورل دراو و بیلدر در یادگیری درس ریاضی دانش آموزان بود. این پژوهش از نظر هدف کاربردی و ازنظر روش از نوع شبه آزمایشی با طرح پیش آزمون - پس آزمون با دو گروه آزمایش و گواه بود. جامعه آماری کل دانش آموزان دختر دوره ی چهارم ابتدایی مدارس شهر کوهدشت بود که در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ مشغول به تحصیل بودند که به طور تصادفی یک مدرسه انتخاب شد و حجم نمونه ۳۶ نفر تعیین شد که شامل دو گروه آزمایش که ۱۲ نفر برای کلاس الف (نرم افزار کورل) و ۱۲ نفر برای کلاس ب(نرم افزار بیلدر) و یک گروه کنترل ۱۲ نفر برای کلاس ج (روش سنتی ) را تشکیل داد. جهت گرد آوری اطلاعات ازپیش آزمون- پس آزمون استفاده شد و آزمون ها به صورت مداد - کاغذی و حاوی ۱۰ سوال با بارم کل ۲۰ نمره ای بود که درصد پیش آزمون ۸۱ درصد و نتیجه پس آزمون ۹۰ درصد برای کورل و ۸۳ درصد برای بیلدر بدست . برای تجزیه و تحلیل اطلاعات در ابتدا از ازمون تحلیل واریانس برای بررسی تاثیر و سپس با توجه به تفاوت نمرات پیش آزمون و پس آزمون برای هر سه گروه، از آزمون t گروه های مستقل و نرم افزار spss استفاده شد. یافته ها نشان داد بین میانگین نمرات دو گروه تفاوت وجود دارد. و نمرات پس آزمون یادگیری گروه بیلدر، نسبت به میانگین نمرات گروه کرول بیشتر است و این تفاوت از نظر آماری معنادار می باشد. در نتیجه استفاده از نرم افزار نسبت به روش سنتی تاثیر بیشتری در یادگیری درس ریاضی دانش آموزان پایه چهارم شهرستان کوهدشت دارد.

کلیدواژه ها

یادگیری، بیلدر، کورل دراو، مقطع ابتدایی ، شهرستان کوهدشت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.