یادگیری معکوس

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و سبک زندگی
  • کد COI اختصاصی: ICPE10_222
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 238
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدامین غالبی آلانق

دانشجو کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان تبریز

علیرضا خدایی

دانشجو کارشناسی آموزش شیمی دانشگاه فرهنگیان تبریز

چکیده

نظام آموزشی کشور ما، با وجود پیدایش روشهای تدریس نوین متنوع در جهان، همچنان به روشهای سنتی که بیشتر معلم محور هستند و دانش آموز در امر یادگیری دخالت نمی دهند، متکی است . استفاده از چنین روشهایی باعث کاهش علاقه دانش آموزان نسبت به درس می شود و دانش آموزان با دید یک کار اجباری به درس خواندن نگاه می کنند. با توجه به پژوهش ها و تحقیقاتی که در این زمینه صورت گرفته است ، استفاده از روشهای نوین و فعال میتواند با افزایش مشارکت دانش آموزان و تعامل بیشتر آنها شده و باعث پیشرفت تحصیلی دانش آموزان شود بنابراین ما نیز برای افزایش بهرهوری و بهبود وضعیت آموزشی کشور، باید به افزایش استفاده از این روشها را در نظام آموزشی تاکید کنیم . یکی از اولین و مهمترین گامها، افزایش آگاهی معلمان نسبت به روشهای تدریس نوین و فعال است . در همین راستا ما در این مقاله به مروری بر مفهوم آموزش معکوس، تعاریف مختلف در رابطه با کلاس درس معکوس، چارچوب نظری و اساس نظریه ای آموزش معکوس و نیز روش اجرای کلاس معکوس پرداخته ایم .

کلیدواژه ها

یادگیری معکوس، آموزش معکوس، روش تدریس ، روش تدریس نوین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.