آموزش اصول خود مراقبتی به دانش آموزان پایه اول دبستان حضرت رقیه (س) شهرستان خواف

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی،مطالعات اجتماعی و فرهنگی
  • کد COI اختصاصی: EPSCONF10_240
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 284
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

منصوره عرب زوزنی

کارشناس علوم تربیتی، آموزگار پایه اول، شهرستان خواف آموزش و پرورش شهرستان خواف

شیما علی مرادی

کارشناسی علوم تربیتی، آموزگار پایه دوم، شهرستان تایباد آموزش و پرورش شهرستان تایباد

مریم عرب زوزنی

دانشجوی کارشناسی ( آموزش ابتدایی )،دانشگاه فرهنگیان شهید رجایی تربت حیدریه ، واحد امام خمینی ( ره )

چکیده

سلامت یکی از مهم ترین نعمت هایی است که هر انسان میتواند از آن بهره مند باشد. با این وجود افراد زیادی هستند که از این نعمت برخوردار نیستند و به مراقبت جهت بازگرداندن سلامتی یا حفظ وضعیت فعلی خود نیازمندند. پژوهش حاضر به دنبال افزایش اطلاعات دانش آموزان در زمینه خود مراقبتی می باشد. خودمراقبتی ، گام اول سلامت است .گام اول سلامت ، همین است که ما یاد بگیریم خودمان از خود مراقبت کنیم . بین ۶۵ تا ۸۵ درصد از مراقبت هایی که به سلامت ما منجر میشود، محصول همین خودمراقبتی است ؛ یعنی فعالیت هایی که خود یا خانواده مان برای حفظ یا ارتقای سلامت مان، پیشگیری از ابتلای مان به بیماری ، درمان بیماری یا کاهش عوارض آن انجام میدهیم . دراین مقاله از روش مصاحبه ، پرسشنامه و مشاهده رفتار استفاده شده است .در بخش نخست به معرفی خودمراقبتی پرداخته شده است سپس به معرفی انواع خودمراقبتی از جمله خودمراقبتی جسمانی ، روانی ، معنوی و ... پرداخته شد و همچنین در این پژوهش به روش ها و فنون شناختی ، ارتباطی ، عملی که به خودمراقبتی اشاره دارند، مورد بحث قرار گرفت . در ادامه راهکار هایی برای معلمان و والدین ، با توجه به رابطه عمیق معلم و شاگردی و نقش معلم در شناسایی مشکلات دانش آموزان، ارائه داده شد.دراین مقاله قصد داریم با استفاده از روش های متنوع به آموزش اصول خودمراقبتی به دانش آموزان بپردازیم .

کلیدواژه ها

آموزش، خودمراقبتی ، اصول خودمراقبتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.