تاثیر متقابل تکنولوژی ارتباطی و جهانی شدن بر یکدیگر
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دهمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی،مطالعات اجتماعی و فرهنگی
- کد COI اختصاصی: EPSCONF10_239
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 156
نویسندگان
دکترای علوم ارتباطات اجتماعی، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
کارشناسی ارشد علوم ارتباطات اجتماعی، واحد مازندران، دانشگاه آزاد اسلامی، مازندران، ایران
چکیده
با گسترش فناوری اطلاعات و ارتباطات، همگرایی دنیا در حال افزایش است .در این راستا هدف تحقیق حاضر بررسی تاثیر متقابل تکنولوژی ارتباطی و جهانی شدن بر یکدیگر بود. روش حاضر یک پژوهش مروری نظامند است . برای بررسی متون ابتدا با کلید واژههای سیستم های جهانی شدن، تکنولوژی های ارتباطی در پایگاههای اطلاعاتی به شناسایی مقالات در بازه زمانی برای بین سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰ برای مقالات داخلی و ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۲ برای مقالات خارجی بوده است که ابتدا ۷۵ مقاله شناسایی شدند و بعد از اعمال معیارهای ورود و خروج مورد نظر ۱۶ مقاله باقی ماندند. محتوای مقالات مشخص شد که فناوری های جدید ارتباطات به انتقال دادهها و تخصص ها کمک می کنند و این امر جهان را به سمت ائتلاف بیشتر سوق می دهد و در نتیجه به نوعی جهانی شدن می انجامد؛ همچنین پیشرفت ابزار گوناگون فناوری با انتقال تازه ترین دستاوردهای فرهنگی در همه کشورهای جهان، فضای جدید و مشابهی به وجود می آورد. تکنولوژی دادهها به جایی رسیده است که دیگر سخن گفتن درباره مرزهای ملی و قومی به مفهوم رایج آن دشوار است و این در عرصه سیاست جهانی ، زمینه را برای ایجاد نوعی جهانی شدن متفاوت فراهم می کند.کلیدواژه ها
تکنولوژی ، ارتباطات، جهانی شدن، تاثیرات متقابلمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر آموزش بازی های هدفمند بر خلاقیت و هوش کودکان پیش دبستانی در مهدکودک
- تاثیر طرحواره درمانی بافتاری بر خودمهارگری
- بررسی رابطه بین آرزوهای شغلی با خودکارآمدی، رضایت از زندگی و پیشرفت تحصیلی در دانشجویان
- بررسی سنجش میزان وجدان کاری مدیران و کارکنان بر عملکرد شغلی در سطح شرکت برق منطقه ای خوزستان
- مرور نظام مند مطالعات مرتبط با انگیزش شغلی کارکنان در ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.