بررسی اثر خاک رس و زمان آسیاکاری بر مورفولوژی پلی اتیلن

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: دومین همایش مشترک انجمن مهندسین متالورژی و انجمن ریخته گری ایران
  • کد COI اختصاصی: IMES02_218
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 751
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم ابارشی

دانشجوی دکتری، مشهد، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده علوم، گروه شیمی

سیدمجتبی زبرجد

دانشیار، مشهد، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده مهندسی، گروه مهندسی مو

الهه گوهرشادی

استاد، مشهد، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده علوم، گروه شیمی

چکیده

به منظور بررسی اثر زمان آسیاکاری بر مورفولوژی پلی اتیلن، پودر پلی اتیلن اولیه در زمان های مختلف توسط یک اسیاب گلوله ای سیاره ای، آسیاکاری شد. همچنین پس از تولید کامپوزیت های پلی اتیلن خاک رس به روش آسیاکاری، اثر مقدار خاک رس بر مورفولوژی پودر پلی اتیلن نیز مورد بررسی قرار گرفت. مطالعات مورفولوژی نمونه ها به کمک میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM ) انجام گرفت. علاوه بر این اثر زمان آسیاکاری و مقدار خاک رس روی اندازه ذرات توسط روش آنالیز الک بررسی شد. نتایج نشان داد که افزایش زمان آسیاکاری باعث افزایش اندازه ذرات پلی اتیلن به ویژه در ساعت های اولیه آسیاکاری می شود. این در حالی است که حضور خاک رس در ساعات اولیه آسیاکاری باعث کاهش و پس از آن باعث افزایش اندازه ذرات پلی اتیلن می شود

کلیدواژه ها

کامپوزیت، پلی اتیلن، خاک رس، آسیاکاری، مورفولوژی، اندازه ذرات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.