آلترناتیوهای بهبود قابلیت اطمینان شبکه توزیع برق در جهت کاهش با مطالعه موردی درشرکت توزیع برق شهرستان کرمان ENS
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: دومین کنفرانس سراسری اصلاح الگوی مصرف انرژی الکتریکی
- کد COI اختصاصی: EECO02_116
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1471
نویسندگان
گروه برق، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه
گروه برق، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر
گروه برق، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه
چکیده
بررسی قابلیت اطمینان یکی از مباحث مهم در طراحی و بهره برداریسیستم های مختلف می باشد. از آنجا که اغلب مشترکین شبکه برق با شبکه های توزیع درارتباط هستند و از این شبکه تغذیه می کنند و نیز بنابر آمار، بیشتر قطعی هایمشترکین ناشی از قطعی های شبکه توزیع می باشد. از آنجا که شرکتهای توزیعتمایل دارند تا برنامه ریزی اجرایی خود را با حداکثر اجرا حداقل ریسک وکمترین هزینه و تلفات داشته باشند لذا اهمیت بررسی قابلیت اطمینان در شبکههای توزیع بیش از پیش آشکار می گردد. قابلیت اطمینان شبکه ی توزیع شهرستانکرمان در قالب پروژه کاهش تلفات در جهت افزایش کیفیت بهره برداری وافزایش قابلیت اطمینان سیستم به عنوان یکی از بخش های مهم پروژه مورد مطالعهقرار گرفت و راه حلهای ممکن برای بهبود وضعیت قابلیت اطمینان شبکه های توزیعاین شهرستان بررسی گردید. در این مقاله قابلیت اطمینان یک فیدر نمونه ازشبکه توزیع نیروی برق شمال استان کرمان برای چهار سال اخیر در جهت کاهشمحاسبه و مورد ارزیابی قرار گرفت، همچنین در جهت بهبود ENS میزانقابلیت اطمینان شبکه به ارائه راه کارجهایی و تاثیر آن بر میزان قطعیهای ناخواسته بررسی گردید.کلیدواژه ها
شاخص های قابلیت اطمینان، شبکه توزیع برق، کاهش تلفات،ENSمقالات مرتبط جدید
- دانش سنتی محیط زیست و هتلداری پایدار
- تآثیر قابلیت های اکوتوریسم بر تصویر مقصد و دیدار مجدد گردشگر(مطالعه موردی: استان مازندران)
- بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی توسعه گردشگری ورزشی با احداث پارک آبی در شهرستان نوشهر
- فرصتها و تهدیدهای استقرار شهر الکترونیک در توسعه پایدار شهرهای ایران
- سیر اندیشه ها در طرح انگاره حق به شهر مطالعه موردی: اندیشه های وبر، لوفور و هاروی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.