طراحی بهینه شبکه توزیع روستایی شامل منابع تولید پراکندهدر استان بوشهر

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: دومین کنفرانس سراسری اصلاح الگوی مصرف انرژی الکتریکی
  • کد COI اختصاصی: EECO02_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1004
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد ضرغامی

شرکت مهندسین مشاور حاسب انرژی

محمدهادی کریمی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر

نسترن دشتی

دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

برقرسانی به تمامی مصرف کنندگان و برخورداری همگان از این انرژی پاک همواره جزء آرمانهای شرکتهای توزیع برق و مسئولین مربوطه بوده است که در این مسیر گامهای بسیار موثری در جهت توسعه شبکه ها، افزایش بهرهوری و بالابردن قابلیت اطمینان برداشته شده است. از طرفی به موازات توسعه شبکه ها باید مطالعاتی جهت بهینه سازی مصرف سوختهای فسیلی و کاهش آلودگیهای زیست محیطی ناشی از آنها صورت بگیرد که برای رسیدن به این اهداف استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر یکی از مناسبترین راهکارها میباشد. در این مقاله ابتدا به بررسی مزایای استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر به عنوان منابع تولید پراکنده پرداخته میشود سپس با یک شبیه سازی نرمافزاری بهینهترین منبع از میان منابع تولید پراکنده انتخاب میگردد که این انتخاب بر اساس پتانسیل منابع انرژی منطقه مورد مطالعه میباشد. در ادامه بهینهترین پیکربندی برای شبکه توزیع بوسیله نرمافزار انتخاب میشود. با تحلیل نتایج بدست آمده از منطقه مورد مطالعه که شامل روستاهای احمدی، دویره، تلاشکی و چاهکوتاه در استان بوشهر میباشد، بهینهترین منبع، استفاده از سیستم انرژی هیبرید فتوولتاییک و توربین بادی است. برای برقرسانی به 753 عدد کل نقاط بار منطقه، طراحی بهینه شبکه توزبع این مناطق بوسیله نرمافزار صورت گرفته بطوریکه 680 عدد از نقاط بار متصل به شبکه توزیع و 73 نقطه بار به صورت مجزا از شبکه و از منابع تولید پراکنده تغذیه میشوند.

کلیدواژه ها

انرژیهای نو- تولید بهینه- طراحی بهینه– توربین بادی- فتوولتائیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.