اصول و فنون مذاکره تجاری با هلندی ها

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دومین همایش ملی بهبود و بازسازی سازمان و کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: CIROB02_022
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 760
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ابراهیم زارع پور نصیرآبادی

عضو هیات علمی دانشگاه شاهد، تهران، ایران

مریم بهزادی

دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی- بازاریابی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران

چکیده

هلند با وجود اینکه یکی از کوچکترین کشور های دنیاست، اما از نظر اقتصادی در حجم صادرات، جزو ده کشور برتر دنیا قرار دارد و یک مقصد تجاری عالی در سطح جهانی است. از مزایای سرمایه گذاری در هلند می توان به ثبات اقتصادی کلان، فضای مالی رقابتی، زیرساخت های خوب، کیفیت آموزش، درجه بالایی از نوآوری و کارآفرینی اشاره کرد. به همین دلیل بسیاری از سرمایه گذاران و شرکت های چند ملیتی خارجی سرمایه گذاری در کشور هلند را انتخاب کرده‎اند. همچنین این کشور کوچک، می تواند فرصت های تجاری بسیار بزرگی را پیش روی بازرگانان ایرانی قرار دهد؛ چراکه با در اختیار داشتن بندر های بزرگ و پیشرفته، زیر ساخت های مناسب ارتباطی و مواصلاتی و موقعیت منحصر به فرد در قاره اروپا بهترین زمینه را برای تجارت با قاره اروپا فراهم می کند. برقراری ارتباط موثر یکی از کلیدهای موفقیت در تجارت میان افراد و شرکت های بین المللی است. لذا مقاله حاضر درصدد مرور ویژگی های فرهنگی، تاریخی، اقتصادی و سیاسی کشور هلند به منظور جلوگیری از سوءتفاهم ها در فضای کسب وکار و در حین مذاکره و داشتن مذاکراتی کارآمدتر می باشد. در این مطالعه مروری مقالات فارسی و انگلیسی مناسب و مرتبط با جستجو در پایگاه های اطلاعاتی گوگل اسکالر ، امرالد ، ساینس دایرکت ، پروکوئست ، اسکوپوس و پایگاه های فارسی اس آی دی ، ایران داک از سال ۱۹۸۸ تا ۲۰۲۰ مورد بررسی قرار گرفتند. یافته های این مطالعه نشان می دهد که درک و شناخت صحیح از فرهنگ طرف های درگیر در مذاکره و استفاده موثر از این شناخت برای پی بردن به خواسته های هر یک از طرفین مذاکره و جهت دادن مذاکرات به سوی وضعیت برنده- برنده، روشی است که می توان از طریق آن در مذاکرات تجاری میان فرهنگی به نتایج مطلوبی دست یافت.

کلیدواژه ها

هلند، فرهنگ، مذاکره، مذاکرات تجاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.