متاورس : اجزاء ، کاربرد ها و چالش ها

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دومین کنگره بین المللی چشم انداز مدیریت کلاس جهانی در ایران - توسعه ایران در تراز جهانی
  • کد COI اختصاصی: WCMCON02_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 578
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حبیب کراری

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، تهران

امیر کاظمی

دانشکده مدیریت دانشگاه امیرکبیر، تهران

چکیده

برخلاف مطالعات قبلی بر روی متاورس بر اساس زندگی دوم، متاورس فعلی مبتنی بر ارزش اجتماعی نسل Z است که در آن آنلاین و آفلاین تفاوتی ندارند. با توسعه تکنولوژیکی مدل های تشخیص با دقت بالا مبتنی بر یادگیری عمیق و تولید طبیعی مدل ها، متاورس با عوامل مختلفی تقویت می شود، از جمله دسترسی همیشه روشن مبتنی بر موبایل تا ارتباط با واقعیت با استفاده از ارز مجازی، ادغام فعالیت های اجتماعی پیشرفته و روش های شبکه عصبی، که اینها مستلزم تعریف جدیدی از متاورس هستند که مناسب برای حال حاضر و متفاوت از قبلی باشد. این مقاله مفاهیم و تکنیک های ضروری لازم برای تحقق متاورس را به سه جزء یعنی سخت افزار، نرم افزار و محتویات تقسیم می کند و سه رویکرد یعنی تعامل با کاربر، پیاده سازی و کاربرد به جای بازاریابی یا رویکرد سخت افزاری برای انجام یک تحلیل و بررسی جامع به عنوان تاثیرات اجتماعی، محدودیت ها و چالش های موجود را در بر می گیرد. علاوه بر این، روش های لازم را بر اساس سه مولفه و تکنیک توصیف می کنیم. در نهایت، محدودیت ها و دستورالعمل های پیاده سازی متاورس را به عنوان تاثیرات اجتماعی، قید ها و چالش های موجود خلاصه می کنیم.

کلیدواژه ها

هوش مصنوعی، متاورس، دنیای مجازی، آواتار، واقعیت افزوده.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.