تاثیر روش های بازاریابی در توسعه ی گردشگری ورزش صخره نوردی و برف نوردی شهرکرمانشاه

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی علوم ورزشی، تربیت بدنی و سلامت اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: SPORTBCNF06_080
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 236
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین پورسلطانی زرندی

دانشیار گروه مدیریت ورزشی، دانشگاه پیام نور، تهران ایران

نگار شیرزادی

دانشجوی کارشناس ارشد مدیریت ورزشی ، دانشگاه پیام نور، کرج، ایران

الهام سعادت نیا

دانشجو کارشناس ارشد مدیریت ورزشی ، دانشگاه پیام نور، کرج، ایران

چکیده

تاثیر روش های بازاریابی در توسعه ی گردشگری ورزش صخره نوردی و برف نوردی شهر کرمانشاه هدف اصلی این پژوهشبوده ، روش تحقیق پیمایشی یا زمینه یابی بود، جامعه آماری این تحقیق شامل کلیه ورزشکاران رشته کوه نوردی عضو هیئتورزشی کوه نوردی و صخره نوردی استان کرمانشاه و کارشناسان سازمان تربیت بدنی و هیئت کوه نوردی استان کرمانشاهبوده که به ترتیب ۷۰ و ۳۰ نفر بودند، حجم نمونه کرجسی و مورگان ۵۹ نفر ، ۲۸ نفر تعیین شده که به روش نمونه گیریدر دسترس انتخاب شده اند، ابزار گردآوری داده ها در این تحقیق پرسشنامه محقق ساخته بوده ، اعتبار و روایی پرسشنامهها توسط پژوهشگران مورد بررسی و تایید قرار گرفته است. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون های آماری آزمون های t تک گروهی، آزمون رتبه ای فریدمن، آزمون تحلیل واریانس چند متغیره Manova استفاده شده است، نتایج نشان داد:روش های بازاریابی گردشگری ورزشی مرتبط با قابلیت های صخره نوردی و برف نوردی کوه بیستون از دید ورزشکاران وکارشناسان تربیت بدنی ، به ترتیب عبارتند از: برگزاری جشنواره های بین المللی توسعه گردشگری ، ساخت برنامه تلویزیونیدر معرفی جاذبه های گردشگری، اعزام رایزنان فرهنگی، فعالیت در شبکه های مجازی برای معرفی جاذبه ها و استفاده ازورزشکاران اعزامی به مسابقات بین المللی.

کلیدواژه ها

بازاریابی، گردشگری، صخره نوردی، برف نوردی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.