مدیریت اطلاعات سلامت شخصی در حوزه سالمندان

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت و صنعت
  • کد COI اختصاصی: ICMMMN03_042
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 148
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی عباس زاده

دانشجوی کارشناسی فناوری اطلاعات سلامت، کمیته تحقیقات دانشجویی، دانشگاه علوم پزشکی آجا، تهران، ایران

پگاه مروتی

کارشناس فناوری اطلاعات سلامت، دانشگاه علوم پزشکی تهران، مدیر اطلاعات سلامت، بیمارستان آرمان، تهران، ایران

چکیده

مقدمه امروزه افراد مسن با نیازهایی مراقبت های بهداشتی که روز به روز هم در حال افزایش است؛ روبرو هستند و به طور بالقوه می توانند از مدیریت اطلاعات سلامت شخصی بهره مند شوند. مدیریت اطلاعات سلامت شخصی، فرآیندی است که شامل ایجاد، جستجو، سازماندهی و به اشتراک گذاری اطلاعات بهداشتی است. برای افراد مسن اغلب شامل فعالیت هایی است که توسط خانواده و دوستان پشتیبانی می شود. فناوری های اطلاعات سلامت مانند پورتال های بیمار و ردیاب های تناسب اندام، برای کمک به مردم در مدیریت اطلاعات سلامت و سلامتی خود طراحی شده اند. انتظار می رود که جمعیت افراد مسن تر که به عنوان افراد ۶۵ سال و بالاتر تعریف می شوند، از ۴۹.۲ میلیون نفر در سال ۲۰۱۶ به ۹۵ میلیون نفر تا سال ۲۰۶۰ در ایالات متحده افزایش یابد. لذا این مطالعه با هدف بررسی مدیریت اطلاعات سلامت شخصی در حوزه سالمندان انجام شد.روش تحقیقاین مطالعه مروری در سال ۱۴۰۱ با جست و جوی کلیدواژه هایPHIM ,Health ,Elderly ,Management ,Information Technology در پایگاه اطلاعاتی PubMed در بازه زمانی ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۲ انجام شده است. مقالات با زبان انگلیسی، فول تکست و دسترسی آزاد به مطالعه وارد و مقالات کنفرانسی، غیر انگلیسی زبان و خارج از بازه زمانی مورد نظر از مطالعه استثنا شدند. در این مطالعه ۶۸ مقاله یافته شد که پس از غربالگری بر اساس معیارها، ۱۳ مقاله انتخاب و در نهایت ۱۲ مقاله وارد این مطالعه گردیدند.بحث و نتیجه گیریاز چالش های استفاده از PHIM در این رنج سنی، میزان سواد افراد مسن، سبک زندگی و جنسیت آنها می باشد. PHIM تحت تاثیر زندگی شخصی و محیط فیزیکی افزاد قرار می گیرد. بنابراین همه عوامل موثر بر PHIM باید در نظر گرفته شود تا سیستمی ایجاد شود که با وضعیت سلامت منحصر به فرد سالمندان، به ویژه آن هایی که بیماری همراه دارند، مطابقت داشته باشد.

کلیدواژه ها

فناوری اطلاعات، مدیریت، سلامت، سالمندان، PHIM

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.