بررسی و تحلیل بافت های فرسوده و را هکارهای ساماندهی آنها نمونه موردی: بافت های فرسوده شهر مهاباد

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: چهارمین همایش علمی سراسری دانشجویی جغرافیا
  • کد COI اختصاصی: IGSCUT04_050
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1498
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

واحد احمدتوزه

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، گروه جغرافیا، دانشگ

هادی سلیمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، گروه جغرافیا، دانشگ

چکیده

بافت های قدیمی شهرهای کشور به عنوان هسته های اولیه ی اکثر شهرها بنا به دلایلی متعدد نتوانسته اند با شرایط موجود و نیازهای فعلی شهرنشین سازگار کردند، به همین دلیل امروزه به عنوان نقاط مسئله دار شهری به ویژه از نقطه نظر اجتماعی فرهنگی مطرح اند. هدف این مقاله بررسی و ارزیابی بافت های فرسوده شهرمهاباد است که - طی آن شهر به هفت ناحیه به لحاظ فرسودگی بافت تقسیم شده است. روش تحقیق مورد استفاده در این مقاله توصیفی تحلیلی و روش گردآوری داده ها میدانی است و با استفاده از مدل - SWOT به تحلیل نظام دسترسی این مناطق پرداخته شده است. براساس نتایج بدست آمده بیشترین میزان فرسودگی بافت در سطح شهر مربوط به سه ناحیه ی باغ سیسه، مناف آباد و محله ارمنیان می باشد که هر سه ناحیه جزوء هسته های اولیه شهر به حساب میآیند

کلیدواژه ها

بافت فرسوده ، ساماندهی ، SWOT ، مهاباد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.