ارائه راهکارهایی جهت افزایش عمر مفید روسازی معابر شهر تهران

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین مهندسی عمران، معماری، شهرسازی و محیط زیست در قرن ۲۱
  • کد COI اختصاصی: CMUECONF07_050
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 269
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هدیه حسینی

دانشجوی کارشناسی گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

نگین دادره

دانشجوی کارشناسی گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

پیام ابراهیم زاده

دانشجوی کارشناسی گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

پگاه جعفری حقیقت پور

استادیار گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

چکیده

امروزه نقش نگهداری از روسازی معابر در افزایش عمر مفید روسازی ها غیرقابل انکار می باشد. اگرچهروسازی ها حتی با رعایت کامل ضوابط و معیارهای طراحی و اجرایی، به مرور زمان و با توجه به نحوه بهره-برداری، حجم ترافیک و شرایط آب و هوایی به تدریج فرسوده شده و خرابی در آنها پدید می آید، اما بایددانست که علاوه بر عوامل فوق، وسعت و شدت خرابی ها رابطه مستقیمی با شرایط و نحوه نگهداری روسازیراه ها دارد که بایستی با آغاز بهره برداری از سیستم به طور اصولی و مستمر انجام شود. در این زمینه آیین نامه ها،ضوابط و معیارهای مختلفی توسط سازمان های ذیربط تدوین می شوند تا با شناخت خواص مصالح و نیز رعایتمشخصات طراحی، فنی و اجرایی عمر مفید روسازی را افزایش دهند، اما این شرط کافی نمی باشد و باید به ایننکته توجه داشت که به همان اندازه که طرح و اجرای صحیح روسازی مهم می باشد، بحث مدیریت اطلاعاتروسازی راه ها که شامل نگهداری روسازی ها می باشد، نیز مهم می باشد. .در هر زمینه هر یک از فناوری ها برایاستفاده مدیران و تصمیم گیران شهری شده است. تا در انتخاب فن آوریهای نوین بتوانند با توجه به نیازبهترین گزینه را از نظر فنی و اقتصادی مشخص نموده و به کار ببندند.

کلیدواژه ها

روسازی، معابر شهری، عمر مفید، نگهداری و تعمیر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.