بررسی مشکلات شرایط تجاری نامشابه در بکارگیری استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی IFRS در ایران

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین همایش ملی چالش ها و فرصت های نوین حسابداری و مدیریت در هزاره جدید
  • کد COI اختصاصی: FTEM01_064
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 333
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمهدی حسینی

گروه حسابداری، واحد علی آباد کتول، دانشگاه آزاد اسلامی علی آباد کتول، ایران.

آرش نادریان

گروه حسابداری، واحد علی آباد کتول، دانشگاه آزاد اسلامی علی آباد کتول، ایران

چکیده

ما نیازمند استانداردهایی در حسابداری هستیم که پایدار، جامع و مبتنی بر اصولی روشن در ارتباط با واقعیات اقتصادی و به اندازه کافی همسان باشند تا در جهان یکپارچه ای که ما امروز در آن زندگی می کنیم امکان استفاده از آنها و مفهوم بودنشان برای همگان فراهم باشد. همسان سازی استانداردهای بین المللی در اقتصاد جهانی ضروری است. دست کم از جنبه نظری این توافق وجود دارد که داشتن مجموعه واحدی از استانداردهای با کیفیت بالا به سود سرمایه گذاران است و از هزینه های اداری برای دسترسی به بازارهای سرمایه در سراسر جهان می کاهد. در یک بازار سرمایه یکپارچه، منطق وجود مجموعه واحدی از استانداردها آشکار است، زیرا که این مجموعه واحد، مقایسه پذیری و درک گزارشگری مالی را بهبود می بخشد و به کارگیری سرمایه در فراسوی مرزها را کاراتر می سازد. مجله الکترونیکی اقتصاد روز .هدف این مقاله بررسی تاثیر شرایط تجاری نامشابه بر بکارگیری استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی IFRS در ایران نیز می باشد. پس از مشخص شدن جامعه آماری، تعداد۳۸۴ نفر با استفاده از جدول مورگان به عنوان حجم نمونه برای دوره زمانی یک سال آینده انتخاب شدند.پس از انجام تجزیه و تحلیل مورد نیاز با نرم افزار SPPS-۲۰ نتایج نشان داد که روابط متقابل و معناداری بین شرایط تجاری نامشابه با بکارگیری استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی در ایران وجود دارد.

کلیدواژه ها

استانداردهای حسابداری ، استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی،مانع بکارگیری، شرایط تجاری نامشابه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.