بررسی تاثیر قابلیت سیستم های هوش تجاری بر موفقیت آن با توجه به نقش تعدیلی محیط تصمیم گیری (مطالعه موردی کارکنان ادارات شهرداری در استان گلستان)
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: فصلنامه مدیریت ، حسابداری و اقتصاد، دوره: 3، شماره: 2
- کد COI اختصاصی: JR_TAMAE-3-2_018
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 160
نویسندگان
مسئول مالی و ذیحساب شهرداری شهرستان آزادشهر
مسئول مالی و ذیحساب شهرداری شهر خان ببین
مسئول مالی و ذیحساب شهرداری شهرستان رامیان
چکیده
تحقیق حاضر در راستای مبانی تئوریک مبحث هوش تجاری به موضوع بررسی تاثیر قابلیت سیستم های هوش تجاری بر موفقیت آن با توجه به نقش تعدیلی محیط تصمیم گیری (مطالعه موردی ادارات شهرداری در استان گلستان) پرداخته است . تحقیق حاضر تحقیق توصیفی از نوع پیمایشی می باشد. همچنین از آنجایی که نتایج این تحقیق می تواند به طورعملی مورد استفاده قرار گیرد، یک تحقیق پژوهشی کاربردی نیز می باشد. با توجه به قلمرو مکانی و زمانی، جامعه آماری پژوهش شامل" کارکنان ادارات شهرداری در استان گلستان " می باشد که تعداد کل این افراد، ۶۰۰ نفر بوده است . نمونه آماری تحقیق حاضر ۲۳۴ نفر از کارکنان می باشد. ضمنا نمونه مورد نظر به صورت تصادفی ساده انتخاب شده است. روایی این آزمون با نظرخواهی از اساتید راهنما و مشاور علاوه بر نظرات خبرگان و مدیران سازمان مورد تایید قرار گرفته است. در این تحقیق به منظور تعیین پایایی آزمون از روش آلفای کرونباخ استفاده گردیده است. بدین منظور ابتدا یک نمونه اولیه شامل ۳۵ پرسشنامه پیش آزمون گردید. نتایج نشان می دهد آلفای خروجی از نرم افزار SPSS برای تحقیق حاضر برابر ۰.۸۵ می باشد، بنابراین آزمون از پایایی قابل قبولی برخوردار است. در این پژوهش از روش های موجود در آمار توصیفی (جداول توزیع فراوانی، میانگین، انحراف معیار واریانس و درصد) و آمار استنباطی (روش PLS)؛ برای خلاصه و تجزیه و تحلیل داده های پژوهش استفاده گردید. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل نشان می دهد که با توجه به مقدار معناداری کمتر از ۰.۰۵ می توان پذیرفت با اطمینان ۹۵% فرض صفر مبتنی بر تاثیر متغیرهای تحقیق بر موفقیت سیستم های هوش تجاری ، تایید می گردد.کلیدواژه ها
سیستم های هوش تجاری، محیط تصمیم گیری، ادارات شهرداری در استان گلستانمقالات مرتبط جدید
- رهبران آوانگارد، پدیدآورندگان فرهنگ نوآوری در سازمان های آینده برای خلق معنا
- بررسی رابطه بین نرخ ارز و شاخص قیمت بورس اوراق بهادار تهران ؛ تحلیل داده های ماهانه از فروردین ۱۳۹۷ تا تیر ۱۴۰۰ با استفاده از مدل ARDL
- تاثیر سیاستهای پولی و مالی بر ساختار سرمایه گذاری شرکتهای تولیدی و بازرگانی
- The impact of monetary policies on risk-taking and lending facilities in the Iranian banking system
- Behavioral financial styles and behavioral biases and economics (with an emphasis on stock price valuation)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.