بررسی رابطه بین سطوح تحصیلات آکادمیک مربیان و برقراری روابط صحیح مربیان فوتبال دارای سطوح قابل قبول علمی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: فصلنامه مطالعات تاریخ و تمدن ایران و اسلام، دوره: 3، شماره: 3
  • کد COI اختصاصی: JR_SIHC-3-3_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 76
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدامین دهقان

کارشناسی تربیت بدنی، دانشگاه جامع علمی کاربردی، ایران

چکیده

برقراری روابط صحیح سرمایه ای مهم برای هر فرد درراه موفقیت به شمار می رود. با پیشرفت برقراری روابط صحیح اعتمادبه نفس نیز افزایش می یابد، ازاین رو تقویت برقراری روابط صحیح می تواند جزء استراتژی های طولانی مدت برای رسیدن به موفقیت باشد. امروزه فعالیت های تربیت بدنی به عنوان نوعی تربیت عملی و بخشی از تربیت مکتبی که با فعالیت های مختلف ورزشی، سلامت جسمی و روحی دانش آموزان را مدنظر دارد، موردتوجه خاص می باشد. فعالیت های ورزشی با دارا بودن عنصر مسابقه، رقابت، همکاری، نظم و مقررات و سازمان بخشیدن که حرکات جسمی و روحی به عنوان ابزاری نیکو در تعلیم و تربیت بشمار می آیند. با توجه به وظایف متعدد و متفاوتی که یک مربی از جهات مختلف به عهده دارد، او را ناگزیر می سازد علاوه بر دانش فنی مربوط به رشته ی اختصاصی خود، در سایر علوم نظیر روان شناسی، جامعه شناسی، مدیریت و سایر علوم انسانی اطلاعات داشته، همچنین شخص مربی باید از مهارت ارتباطی بالایی برخوردار باشد بیشتر وقت مربیان در ارتباط با بازیکنانشان می گذرد و این ارتباط آن ها را برای نیل به هدف هایشان هماهنگ می سازد. یکی از عوامل موفقیت مربی، قابلیت ارتباط موثر است. او باید قادر به ایجاد ارتباط درست باشد. بیشتر اوقات پیام های ما نارسا است این نارسایی به جهت عدم ارتباط کلامی نیست، بلکه به این دلیل است که ما به اهمیت ایجاد ارتباط غیرکلامی پی نبرده ایم. این مطلب می تواند درس مهمی باشد که مربی به اهمیت موضوع پی ببرد و نسبت به چگونگی بهبود مهارت های ایجاد ارتباط موثر وقوف بیشتری یابد. در این مقاله به موضوع بررسی رابطه بین سطوح تحصیلات آکادمیک مربیان و برقراری روابط صحیح مربیان فوتبال دارای سطوح قابل قبول علمی پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

مربیان، فوتبال، تحصیلات آکادمیک، مدیریت ورزشی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.