استفاده از تفاله کارخانجات فرآوری انار جهت استخراج روغن هسته آن

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی
  • کد COI اختصاصی: GHOCHANFOOD01_216
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3505
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیرحسین گلی

استادیار دانشگاه صنعتی اصفهان

محترم شاقلیان

دانشجوی کارشناس ارشد

چکیده

نتیجه عمل فراوری میوه انار آب میوه و بقایای انار تفاله است که مخلوطی از دانه یا هسته ساقه وپوسته می باشد می توان از ضایعات هسته انار به عنوان یک منبع روغنی جدید استفاده نمود و روغن آن را استحصال کرد از آنجایی کهروغن انار به عنوان یکی از لیپیدهای دارویی شناخته شده است تولید این روغن از نظر تغذیه ای نیز بسیار حائز اهمیت می باشد اطلاعات درمورد ترکیب اسیدهای چرب روغن انار کمک می کند تا درمورد خاصیت های تغذیه ای آن بیشتر بدانیم بیشترین اسید چرب این روغن اسید لینولنیک به میزان 77/12 درصددرادامه اسید لینولئیک 7/9% اولئیک اسید 7/05درصد استئاریک اسید 2/3% و پالمتیک اسید 3/8 درصد می باشد روغن انار بدلیل دارا بودن اسید لینولئیک به مقدار بالا باعث جلوگیری از سرطان کولون و سرطان پوست جلوگیری از افزایش سریع سلولهای سرطانی کاهش تجمع تری اسیل گلیسرول درکبد می شود.

کلیدواژه ها

ضایعات میوه انار روغن انار ـ لیپید فراسودمند ـ اسید لینولنیک مزدوج

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.