بررسی تاثیر ظرفیت تغییر بر بانکداری الکترونیک

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: فصلنامه پژوهش در حسابداری و علوم اقتصادی، دوره: 3، شماره: 8
  • کد COI اختصاصی: JR_JARES-3-8_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 299
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیده عباسی

دکتری مدیریت دولتی، گروه مدیریت، موسسه آموزش عالی طلوع مهر، قم، ایران

رسول صریحی

استادیار، گروه مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی، فراهان، ایران

آمنه مالمیر

دکتری مدیریت، گروه حسابداری، دانشگاه شمسی پور، تهران، ایران

عباس حامدی

کارشناس ارشد مدیریت اجرایی، گروه مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی، فراهان، ایران

چکیده

پذیرش فناوری و محصولات توسعه داده شده، یکی از مسائل موردعلاقه مدیران ارشد سازمان های نوآور محسوب می شود. سازمان های خدماتی از طریق توسعه محصولات و خدمات جدید، برای مشتریان خود ایجاد ارزش نموده و می توانند از این طریق سود کسب نمایند. هدف از این پژوهش بررسی تاثیر ظرفیت تغییر بر بانکداری الکترونیک بوده است. جامعه آماری پژوهش شامل مدیران بانک های شهر اراک بوده که مجموعا ۳۰۰ نفر می باشند. به منظور گردآوری داده های پژوهش از پرسشنامه راینری (۲۰۱۱)، وانجوهی (۲۰۱۴) و ماگوتو و همکاران (۲۰۱۱) استفاده شده است. همچنین جهت افزایش روایی پرسشنامه ‎از نقطه نظرات اساتید متخصص این رشته بهره مند گردید. از روش آلفای کرونباخ جهت تعیین پایایی پرسشنامه استفاده گردید؛ که مقادیر آن برای سازگاری و انعطاف پذیری ۰/۸۰۳، قابلیت مدیریت تغییر ۰/۷۹۷، فرهنگ تغییر ۰/۸۱۷، بانکداری الکترونیک ۰/۸۰۶ بدست آمده است. در این پژوهش، تجزیه و تحلیل داده ها از طریق تحلیل مسیر و مدل معادلات ساختاری و با استفاده از نرم افزار لیزرل انجام شده است. نتایج حاکی از آن بوده است که سازگاری و انعطاف پذیری، قابلیت مدیریت تغییر و فرهنگ تغییر بر بانکداری الکترونیک تاثیر مثبت و معناداری دارد.

کلیدواژه ها

قابلیت مدیریت تغییر، سازگاری، فرهنگ تغییر، بانکداری الکترونیک.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.