آموزش فضای مجازی، چالش ها و محاسن

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی علوم انسانی و توسعه
  • کد COI اختصاصی: HUDE03_561
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 277
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن ترابی خراجی

دانشجوی ارشد ریاضی؛دانشگاه پیام نور ؛ شهرکرد؛ ایران

شهرام درخشان

دانشجوی ارشد زبان و ادبیات فارسی؛ دانشگاه آزاد اسلامی؛ واحد شهرکرد؛ ایران

چکیده

در دنیای امروز، فضای مجازی و شبکه های اجتماعی نقش بسیار مهمی در روابط مردم سرتاسر جهان ایفا می کنند. به طوری که به جزئی جدایی ناپذیر از زندگیبیشتر مردم تبدیل شده اند. اساس پیدایش این شبکه ها تسهیل و کوتاه نمودن مسیر ارتباطی میان افراد جامعه تلقی می گردد. در ایران نیز این پدیده نه چندان نوظهور روز به روز بر خیل مشتاقان خود می افزاید. شاید در گذشته نه چندان دور افراد شناخت کمی نسبت به ماهیت و چگونگی استفاده از این شبکه ها داشتند، اما این روزها در زندگی روزمره شاهد آن هستیم که طیف متفاوت مردم راجع به آن با هم صحبت و تبادل اطلاعات می نمایند. آموزش مجازی نیز به عنوان شیوه نسبتا نوظهور به طور جدی مطرح و مورد استقبال قرار گرفته است . هر چند این نوع آموزش و بهره وری از رسانه های مدرنی همچون اینترنت و رایانه فرصت ها ی طلائی را برای افراد ایجاد کرده، اما وجود موانع و مشکلات در آن امکان ناپذیر است. در این مقاله سعی شده است بررسی جامعی در همه زمینه ها از آموزش در فضای مجازی شامل : پیشینه آموزش در فضای مجازی در کل جهان و ایران ، تاثیر اخلاق بر فضای مجازی ، مزایا و محدودیت ها ، تاثیر ویروس نوپدید کرونا بر استفاده از فضای مجازی ، نحوه آموزش در سایر کشورهای دنیا بعد از گسترش ویروس کرونا ، نحوه سنجش و ارزشیابی دانش آموزان در فضای مجازی ... پرداخته شود . از این رو پس از ذکر یک مقدمه ، نسبت به بررسی اهداف آموزش مجازی ، تبیین نظرات علمی و پژوهش های صورت گرفته در این خصوص ، تحلیل و تفسیر نتایج به دست آمده و در پایان به کارگیری و استفاده از برنامه های آتی آموزش مجازی را مورد بررسی قرار می دهیم.

کلیدواژه ها

آموزش، فضای مجازی، چالش ها، محاسن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.