بررسی تاثیر روشهای فعال تدریس بر یادگیری دانش آموزان ( مطالعه مروری)
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در علوم تربیتی، روانشناسی و علوم اجتماعی
- کد COI اختصاصی: ARSEP10_050
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 283
نویسندگان
مدیر مدرسه،دبیرستان سعید امینی ، اشنویه، ایران
معاون آموزشی ،دبیرستان سعید امینی ، اشنویه، ایران
چکیده
روش تدریس از جمله مولفه های اصلی برنامه درسی و از مراحل مهم طراحی آموزش محسوب می شود. تدریس خوب به معنای کمک به خود یادگیری دانش آموزان است به بیان دیگر روش های تدریس ، ابزارهای مفیدی برای ایجاد یادگیری با معنا هستند. شناخت و آگاهی معلم از شیوه های مختلف تدریس اهمیت دارد چرا که باید بداند در هر موقعیت آموزشی از چه روش تدریسی استفاده نماید. دانش آموزان در روشهای فعال از دست ورزی و کار با وسایل آموزشی بهره می برند و یادگیری در آنان تثبیت می شود . در حل مسئله با مشکل مواجه شده و سعی در حل کردن آن دارند که با راهنمایی معلم مراحل حل مسئله را باید انجام دهند تا بتوانند بر مشکل بوجود آمده غلبه نمایند . با توجه به دیدگاه های مختلف در زمینه روشهای تدریس می توان دریافت که دانش آموز مسئول اصلی یادگیری است و معلم بیشتر بایستی نقش راهنما را داشته باشد. از روشهای فعال تدریس بیشماری از جمله بارش مغزی ، روش بحث گروهی ، ایفای نقش و گردش علمی و... می توان نام برد. ازدیدگاه معلمان موانع به کار گیری روشهای فعال در فراگیران شامل مشکلات کار گروهی، انگیزه یادگیری،سطوح متفاوت خانوادگی و تفاوت های فردی آنها می باشد. همچنین از دیدگاه آنها موانع به کار گیریروشهای فعال در محیط کلاس درس و مدرسه شامل امکانات، فضای آموزشی کلاسها و فضای روانی مدرسه می باشد.کلیدواژه ها
تدریس فعال، معلم ، بحث گروهی ، ایفای نقشمقالات مرتبط جدید
- فناوری های نوین در آموزش: تسهیل یادگیری یا ایجاد شکاف دیجیتالی؟
- تعارض و همگرایی توسل به اصل ضرورت نظامی در شرایط اضطراری: بازنگری حقوق بشردوستانه در درگیری های مسلحانه
- Using Renewable Energy For Sustainable Port
- حق بر حریم خصوصی در فضای مجازی با تاکید بر قوانین ایران و اروپا
- تاثیر هوش مصنوعی بر عدالت در حقوق بین الملل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.