بررسی چالشها و مشکلات تدریس فضای مجازی در ایام شروع کرونا از دیدگاه معلمان ابتدایی شهرستان کرج در سال تحصیلی ۱۴۰۰ -۱۴۰۱

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هشتمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم تربیتی، روانشناسی و مشاوره ایران
  • کد COI اختصاصی: PCCONF08_318
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 453
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سامان امامی

دانشجوی کارشناسی ارشد در رشته مدیریت آموزشی گرایش برنامه ریزی درسی، دانشگاه پیام نور، واحد تهران جنوب.

نسیبه محمدبیکی خورتابی

دانشجوی کارشناسی ارشد در رشته علوم تربیتی گرایش برنامه ریزی درسی، دانشگاه پیام نور، واحد تهران جنوب.

مهران فرج اللهی

دانشیار گروه علوم تربیتی، دانشگاه پیام نور تهران

چکیده

هدف اصلی این پژوهش مطالعه چالشهای فضای مجازی از دیدگاه معلمان ابتدایی دوره ابتدایی شهرستان کرج بوده است. این پژوهش به لحاظ هدف کاربردی، به لحاظ روش توصیفی- پیمایشی و از نظر اجرا کمی بود. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه معلمان ابتدایی دوره ابتدایی شهرستان کرج را در سال تحصیلی ۱۴۰۰؛۱۴۰۱ تشکیل میداد. طبق آمار مدیریت آموزش و پرورش شهرستان کرج تعداد معلمان ابتدایی ۵۵۹ نفر میباشد. بنابر فرمول کوکران در سطح خطای ۰,۰۵ تعداد اعضای نمونه معلمان ابتدایی با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس با توجه به شرایط کرونا ۲۲۸ نفر مشخص شده است. برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه استاندارد فضای مجازی ۴۸ سوالی لوییس و ناث (۲۰۱۵)، استفاده شد. در بخش آمار توصیفی مشخصه های آماری مانند فراوانی، درصد، میانگین و انحراف معیار و در بخش آمار استنباطی از آزمون تحلیل عاملی تی مستقل و واریانس استفاده خواهد شد و برای نرمال بودن جامعه آماری از آزمون کولموگروف -اسمیرنوف استفاده شد. در ضمن کلیه ی تجزیه و تحلیل داده ها به وسیله spss انجام گرفته است. در ادامه، بحث در زمینه ی نتایج و تحلیل نتایج از طریق مقایسه ی آن با سایر تحقیقات انجام گرفته و در قسمت پایانی پیشنهادهای کاربردی و پیشنهادهای پژوهشی ارائه شده است در پایان دریافتیم که چالشهای فضای مجازی از دیدگاه معلمان ابتدایی دوره ابتدایی شهرستان کرج قابل شناسایی بود.

کلیدواژه ها

چالشها، فضای مجازی، معلمان ابتدایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.