آموزش درس هشتم علوم تجربی چهارم دبستان(با موضوع نجوم) با رویکرد کلاس معکوس
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی حقوق، علوم اجتماعی و انسانی، روانشناسی و مشاوره
- کد COI اختصاصی: HSPC09_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 808
نویسندگان
دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید باهنر اصفهان
چکیده
آموزش یکی از کلیدترین عناصر در فرهنگ سازی جوامع و عامل مهمی در یادگیری است. فرایند آموزش باید طبق یک برنامه ریزی دقیق و منسجم اتفاق بیافتد تا به هدف اصلی خود یعنی یادگیری منجر شود. یکی از جدیدترین و کاربردی ترین مدل های برنامهریزی درسی در مدارس، آموزش معکوس می باشد. در جریان آموزش معکوس، خانه محل آموزش و مدرسه محل تمرین آموخته هاست. برنامه درسی نجوم در دوره دبستان یکی از مهم ترین مباحث درسی در آموزش علوم تجربی میباشد که به دلیل اهمیت اسلام به آن، نقش آن در پاسخگویی به ذهن کنجکاو کودک و نقش آن در پیشرفت های علمی اهمیت زیادی دارد و این موضوع را می توان به روش کلاس معکوس به خوبی آموزش داد. نمونه ای از آن را می توانیم در علوم تجربی چهارم دبستان بیابیم. هدف از این پژوهش بررسی کاربرد آموزش معکوس در درس هشتم علوم تجربی چهارم دبستان و برنامه ریزی اجرای آن بر اساس کلاس معکوس می باشد. این پژوهش به روش تحلیل محتوا و تحلیلی_توصیفی انجام شده است و به منظور کسب اطلاعات بیشتر، از منابع و مطالعات کتابخانهای استفاده شده است. بر اساس یافته ها، به خوبی می توان درس هشتم علوم تجربی چهارم دبستان را به شیوه کلاس معکوس به کار برد. به منظور تایید و ارائه مستندات، برنامه ریزی این آموزش نیز ارائه گردیده است که شامل آماده سازی محتوا(استفاده از سایت ها و فیلم های متنوع)، ارزشیابی(ارائه پرسش های عینی، انشایی و عملکردی متنوع) و استفاده از الگوهای فعال تدریس پیشنهادی(یاران در یادگیری، قضاوت عملکرد و تدریس اعضای تیم) می باشد.کلیدواژه ها
آموزش، علوم تجربی، کلاس معکوس، نجوممقالات مرتبط جدید
- فناوری های نوین در آموزش: تسهیل یادگیری یا ایجاد شکاف دیجیتالی؟
- تعارض و همگرایی توسل به اصل ضرورت نظامی در شرایط اضطراری: بازنگری حقوق بشردوستانه در درگیری های مسلحانه
- Using Renewable Energy For Sustainable Port
- حق بر حریم خصوصی در فضای مجازی با تاکید بر قوانین ایران و اروپا
- تاثیر هوش مصنوعی بر عدالت در حقوق بین الملل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.