تحلیل غیر خطی تیرهای بتن آرمه با ملاحظه اثرات خوردگی آرماتور و رفتار لغزش-پیوستگی
- سال انتشار: 1384
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی بتن و توسعه
- کد COI اختصاصی: ICCD02_CD2-026_5788158054
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1648
نویسندگان
عضوهیئت علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت و مشاور مرکز تح
کارشناس ارشد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران
چکیده
سلامتی و عملکرد مطلوب بسیاری از سازه ها بو یژه پلها ، پارک ینگها و د یگر سازه ها ی بتنی که در معرض عوامل مهاجمی چون خوردگی می باشند، از این عامل متأثر شده و مطالعه رفتار سازه ها در ا ین شرا یط از اهمیت بسزایی برخوردار است. با توجه به اهمیت موضوع و محدود یت فضا، زمان و بودجه و هز ینه بری تحقیقات آزمایشکاهی، این پژوهش با هدف ارائه راهکاری جهت مدلساز ی اجزا محدود ت یرهای با آرماتور خورد ه شده تعر یف شده است . در ا ین مقاله پس از مرور ی بر تحقیقات قبلی، یک الگوریتم جهت تولید منحنی کششی یک المان بتنی باملاحظه پارامترهایی مانند درصد خوردگی آرماتور و رفتار لغزش -چسبندگی و پوشش بتن و مقدار فولاد و ... ارائه می گردد . این الگوریتم قابلیت توصیف رفتار س خت شوندگی کششی را در یک المان بتن مسلح داراست . الگوریتم در یک نرم افزار تحلیل غیر خطی سازه های بتن مسلح (HODA)بکار گرفته شده و از آن برای تحلیل تیرهای بتن مسلح تحت خوردگی یکنواخت آرماتور کششی با درصد های متفاوت که نتایج آزمایشگاهی آن موجود است، استفاده می شود. علاوه بر موارد فوق بقیه فرضیات حاکم بر این تحلیلها، اکثر منابع رفتار غیر خطی در بتن را به نوعی در بر می گیرد . از مدل ه یپوالاست یک بتن مدل ترک پخش شده در مدلساز یها استفاده شده است . مقایسه نتا یج آزمایشگاه ی و تئور ی هماهنگ ی خوب ی را نشان م ی دهد . نتایج این تحقیق در روش اجزا محدود غیر خطی سازه های بتن مسلح، بویژه مدل ترک پخش شده راهگشا بوده و شاید برا ی اولین بار است که رفتار لغزش -چسبندگی در رابطه با مدل ترک پخش شده لحاظ می شود.کلیدواژه ها
اجزا محدود غیرخطی، بتن مسلح، سخت شوندگی کششی، لغزش-چسبندگی، خوردگیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.