ارائه چارچوبی جهت تعیین بلوغ تعالی سازمانی مبتنی بر قابلیت های سازمان و اندازه گیری آن بر مبنای سیستم استنتاج فازی(مطالعه موردی: شرکت ارتباطات سیار ایران(همراه اول))

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هجدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت
  • کد COI اختصاصی: IAMS18_182
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 395
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین صفری

استاد دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران، تهران، ایران

محسن مرادی مقدم

دکترای مدیریت تولید و عملیات، دانشگاه تهران، تهران، ایران و کارشناس ارشد برنامه ریزی راهبردی منابع انسانی شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول)

محمدرضا صادقی مقدم

دانشیار گروه صنعتی دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران، تهران، ایران

ملیحه عظیمی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کیفیت و بهره وری، دانشگاه تهران، تهران، ایران

مژگان عرب

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کیفیت و بهره وری، دانشگاه تهران، تهران، ایران

چکیده

در دو دهه اخیر استفاده از مدل های تعالی کسب و کار بسیار رایج شده است و شرکت های زیادی جهت ارزیابی عملکرد خود از مدل ها استفاده می کنند و بدین وسیله سازمان ها با ایجاد مزیت رقابتی از طریق قابلیت یا استراتژی های نوآورانه، خودشان را از رقبایشان متمایز کنند. با این وجود، بررسی مقاله های بین سال های ۱۹۹۴ تا ۲۰۲۱ نشان می دهد، شرکت ها با مشکلاتی زیادی در پیاده سازی و ارزیابی معیارهای این مدل ها مواجه هستند. همچنین در محیط هایی با سرعت تغییر بالا نمی توانند موفقیت بلندمدت بنگاه ها را در آینده تضمین کنند. لذا در پاسخ به این چالش ها چارچوب تعیین بلوغ تعالی سازمان بر اساس دیدگاه های مبتنی بر منابع و قابلیت-های پویا و از طریق مرور ادبیات و تحلیل محتوا ارائه شده و سپس بر اساس مدل سازی معادلات ساختاریافته مورد تائید قرار گرفته است. در انتها بر مبنای سیستم استنتاج فازی سطح بلوغ تعالی سازمانی برای شرکت ارتباطات سیار ایران محاسبه شد. این چارچوب کمک می-کند تا این مدل های تعالی با قابلیت های سازمانی و فرهنگ تعالی یکپارچه شوند و سازمان را به سوی عملکرد پایدار سوق دهند.

کلیدواژه ها

مدل های تعالی سازمانی، قابلیت های سازمانی، قابلیت های پویا، فرهنگ تعالی و سیستم استنتاج فازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.