ارزیابی افزایش ضخامت plug-in در محل اتصال تیر به ستون و تاثیر آن بر مقادیر تنش و کرنش در سازه مدولار فولادی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی یافته های پژوهشی در علوم پایه و علوم مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ENGCONGE01_010
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 198
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کیمیا مختاری

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی عمران، دانشگاه محقق اردبیلی

امین قنادی اصل

دانشیار گروه مهندسی عمران، دانشگاه محقق اردبیلی

چکیده

روش ها و سیستم های نوین صنعتی ساختمان سازی در پاسخ به تامین نیازهای جمعیت در حال رشد، تقاضا برای ساخت با کیفیت بالاتر و حل معضلات کیفیت نسبتا پایین محصول نهایی، ابداع گردیده اند. کیفیت ضعیففرایند ساخت باعث تسریع استهلاک ساختمان های موجود شده و در نهایت، تقاضا برای ساختمان های جدید را افزایش داده است. یکی از راه های توسعه صنعت ساخت و ساز، تکنولوژی جدید ساخت، مواد جدید و استفادهاز سیستم های نوین سازه ای می باشد. در این مقاله به معرفی و بررسی یک عضو (تیر) از یک سیستم سازه ای پیش ساخته مدولار فولادی پرداخته شده است. این سیستم سازهای دارای مزایای فراوانی از جمله کاهش زماناجرا، کاهش وزن سازه و کاهش هزینه های ساخت می باشد. برای این منظور به بررسی تاثیر ضخامت های مختلف plug-in پرداخته شده و در این راستا نرم افزار آباکوس مورد استفاده قرار گرفته است. همچنینضخامت plug-in برابر با مقادیر مختلف ۲۰ ، ۳۰ و ۴۰ میلیمتری در نظر گرفته شده است. نتایج حاکی از آن بود که افزایش ضخامت باعث کاهش تنش و افزایش کرنش و جابجایی می گردد. بطوریکه تنش در محلاتصال، ابتدا از مقدار ۳۸۷۱۰۰ کیلوپاسکال به مقادیر ۳۸۱۶۰۰ کیلوپاسکال و سپس ۳۷۹۵۰۰ کیلوپاسکال کاهش پیدا کرده است. در حالیکه مقدار کرنش در محل اتصال، ابتدا از مقدار ۰۲۶۹ / ۰ به مقدار ۰۲۷۷ / ۰ وسپس ۰۳۱۵ / ۰ افزایش یافته است.

کلیدواژه ها

صنعتی سازی ساختمان، سازه مدولار فولادی، ضخامت plug-in ، نرم افزار آباکوس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.