مروری بر طراحی شبکه زنجیره تامین غذای حلال با تمرکز بر تمامیت حلال

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی تکنیک های توسعه پایدار در مدیریت و مهندسی صنایع با رویکرد شناخت چالش های دایمی
  • کد COI اختصاصی: SDTIM10_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 178
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه بیاتلو

دانشجوی دکترای مهندسی صنایع، دانشگاه علم و صنعت ایران

محمد سعید جبل عاملی

عضو هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع، دانشگاه علم و صنعت ایران

چکیده

صنعت حلال در سالهای اخیر مورد توجه زیادی قرار گرفته و اکنون به عنوان یک پارادایم جدید به منظور اطمینان از کیفیت محصولات و خدمات و موضوعی اثرگذار بر سبک زندگی افراد مطرح شده است. ویژگی حلال تنها محدود به خدمات و محصولات نهایی نبوده و تمام فعالیتهای درگیر در فرآیند تولید محصول و ارائه خدمت؛ از ابتدا تا مشتری نهایی را تحت تاثیر قرار میدهد. با توجه به اینکه تمامیت حلال بر جریان مواد، جریان اطلاعات و سرمایه مرتبط با محصول اثرگذار است، بهرهگیری از رویکرد زنجیره تامین، پیش شرط حفظ تمامیت محصولات و خدمات حلال است. ویژگیهای محصولات غذایی حلال از جمله بهداشت، کیفیت و سالم بودن، موجب شده است که این محصولات در بسیاری از کشورها مورد استقبال مشتریان مسلمان و غیرمسلمان باشند. بنابراین با توجه به اهمیت روزافزون صنعت غذای حلال، در پژوهش حاضر با بررسی مقالات این حوزه، یک مدل مفهومی جهت نمایش ارتباط بین عناصر موجود در صنعت حلال ارائه شده است.

کلیدواژه ها

زنجیره تامین حلال، خدمات و محصولات حلال، تمامیت حلال، مدل مفهومی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.