مدلسازی عددی و بررسی وضعیت پایداری تقاطع w۳ از معدن زغال سنگ طبس

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس مکانیک سنگ ایران
  • کد COI اختصاصی: IRMC08_034
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 129
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پویا قهرمانی سقای

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک، دانشگاه صنعتی شاهرود

مهدی نوروزی

استادیار استخراج معدن، دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک، دانشگاه صنعتی شاهرود،

چکیده

تونلهای اصلی در معادن برای حمل ونقل و تهویه به کار میروند. این تونلها باید در طی معدنکاریپایداری خود را حفظ نمایند. اگر مشکلی در پایداری این تونلها ایجاد گردد سبب مشکلات زیادیمیشود. که یکی از مهمترین آنها توقف یا کند شدن تولید و بهره برداری میشود. همچنین تقاطعهایاین تونلها نیز از اهمیت بخصوصی برخوردار میباشد که درصورت ریزش یا مسدود شدن، باعث قطعراه ارتباطی بین تونلهای اصلی و مشکلات جانی و مالی زیادی به بار خواهد آورد. هدف از این پژوهش،بررسی پایداری یکی از مهمترین تقاطع های تونلهای اصلی بزرگترین معدن زیرزمینی زغال سنگ ایران،معدن شماره یک زغال سنگ پروده طبس، تقاطع W۳ میباشد. طی مدلسازی انجام شده این تقاطعبا نرم افزار FLAC۳D نظر به این شد که این تقاطع نیازمند نگهداریهای بیشتر برای پایداری میباشد.درست همانگونه که مقدار بیشتری نگهداری در این تقاطع اعمال شده است.

کلیدواژه ها

مدلسازی عددی تحلیل پایداری  تقاطع ۳w نگهداری تقاطع

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.