بررسی مولفه های تربیت دینی در باب هفتم بوستان سعدی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی مطالعات زبان،ادبیات، فرهنگ و تاریخ
  • کد COI اختصاصی: LLCSCONF11_072
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 136
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدعلی رضائی

دانشجوی کارشناسی پیوسته آموزش الهیات دانشگاه فرهنگیان یزد

غلامرضا هاتفی اردکانی

مدرس و عضو گروه زبان و ادبیات دانشگاه فرهنگیان یزد

چکیده

سعدی معلم اخلاق در قرن هفتم (ه. ق) است. معلمی که هنوز کلاس درسش تعطیل نشده و تا این زمان و هر زمان دیگر برپاست.او پس از یک سفر طولانی به شیراز باز می گردد و حاصل سفرش را که یک کتاب اخلاق عملی است با خود به عنوان ره آورد میآورد، بوستان به نظم که سرشار از نکات اخلاقی و تعلیمی است. یک سال بعد، گلستان را نیز به همان شیوه، اما آمیخته به نثر مینگارد و هر دو کتاب را در اختیار طالبان اخلاق و تعلیم و تربیت قرار می دهد. او بابی را در هر کتاب به تعلیم و تربیت اختصاص میدهد. پس قطعا باید به نقش خانواده پرداخته باشد و از نحوه ی ارتباط اعضا و چگونگی آموزش فرزندان سخن گفته باشد در اینمقاله به بررسی مفهوم تربیت و مولفه های تربیت در باب هفتم بوستان سعدی خواهیم پرداخت.

کلیدواژه ها

تربیت دینی ، باب هفتم ، بوستان سعدی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.