بررسی حقوق مالکیت فکری(کپی رایت) در ایران

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی مطالعات مدیریت در علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: SPCONF07_544
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 218
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه زارعی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفاشهر، فارس، صفاشهر، ایران

شیده مسعودی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفاشهر، فارس، صفاشهر ، ایران

حسن روانشاد

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفاشهر، فارس، صفاشهر ، ایران

چکیده

این تحقیق با هدف بررسی حقوق مالکیت فکری(کپی رایت) در ایران انجام شد. روش تحقیق از نوع توصیفی - تحلیلی است که با استفاده از منابع کتابخانه ای انجام شده است. مرور یافته ها بیانگر آن است که پیوستن به نظامنامه بین المللی حقوق مالکیت فکری، آثار مثبت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی برای کشور در بر خواهد داشت. همچنین تاثیر پیوستن به نظام نامه حق مولف، از همه لحاظ باعث رونق صنعت نشر و حفظ حقوق آثار می شود همچنین موجب ارتقاء کیفیت آثار در بازارهای بین المللی خواهد شد، سهولت عقد قرارداد با ناشران خارجی و بالعکس خواهد بود. به طور کلی پیوستن به نظام نامه بین المللی حق مولف در درازمدت تاثیرات مثبتی در بهبود و رونق صنعت نشر کشور و رعایت حقوق مولفان، مترجمان، مصنفان و صاحبان آثار فکری و معنوی خواهد داشت.

کلیدواژه ها

حقوق مالکیت فکری، حق مولف، کپی رایت، ایران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.