نااطمینانی های محیطی سازمان با رویکرد پست مدرن

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی مطالعات مدیریت در علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: SPCONF07_327
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 102
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهروز قاسمی

استادیار گروه مدیریت بازرگانی، واحد تهران مرکز، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

محمدحسن اسدنیا

دانشجوی دکتری گروه مدیریت بازرگانی، واحد تهران مرکز، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

چکیده

در سالهای اخیر تغییرات محیطی روز به روز افزایش پیدا کرده است و این مسئله فرصت ها و تهدیداتی را برای سازمان ها به همراه دارد. تغییرات پی در پی محیط سبب شده است تا سازمان ها با عدم اطمینان های محیطی زیادی روبرو شوند. همین امر سبب شده است تا بسیاری از این سازمانها به فکر تعدیل نااطمینانی های محیطی باشند و از فرصت هایی که به وجود می آیند نهایت استفاده را ببرند. بسیاری از شرکتهای بزرگ با استفاده از این فرصت های بوجود آمده نه تنها مشتریان خود را از دست نمی دهند بلکه آنها را حفظ ، نگهداری و بر تعداد آنها می افزایند. ما در این مطالعه مروری به بررسی پژوهش های اخیر در زمینه نااطمینانی های محیطی پرداختیه ایم و بدین منظور جدیدترین مقالاتی که در این زمینه در مجلات معتبر بین المللی به چاپ رسیده را بررسی نمودیم. این مطالعه با هدف بررسی عدم قطعیت محیطی و تاثیرات آن بر سازمان از منظر پژوهش های مختلف شکل گرفته است. در این پژوهش ابتدا پیشینه ای از مطالعات انجام شده در زمینه محیط و نا اطمینانی های محیطی آورده شده است و سپس مقالات برتر و معتبر چاپ شده از سال ۷۱۰۲ به بعد را در مورد بررسی قرار داده ایم و ایده های پست مدرن را برای هر کدام از آنها ارائه نمودیم. همچنین نتایج این پژوهش نشان میدهد که ایده های پست مدرنی همچون توجه به افکار افراد و رابطه آنها با محیط ، تاثیر محیط بر خانواده افراد درون سازمان و ایجاد هیجان و امید به زندگی در افراد سازمان با استفاده از فرصت های محیطی میتواند نا اطمینانی های محیطی را معتدل گرداتد و برخی از تهدیدات را به فرصت تبدیل نماید.

کلیدواژه ها

نااطمینانی ها ، سازمان ، محیط ، تهدیدات ، فرصت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.