بررسی رابطه کمال گرایی مدیران و تعهد سازمانی کارکنان

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی مطالعات مدیریت در علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: SPCONF07_265
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 270
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احد عامری سیاهویی

مدرس دانشگاه آزاداسلامی واحدبندرعباس،ایران

مهنوش عابدینی

استادیاروعضوهیت علمی دانشگاه فرهنگیان هرمزگان،ایران

مصطفی باکرم

دانشجوی کارشناس ارشد مدیریت کسب وکارگرایش بازاریابی،موسسه آموزش عالی قشم،ایران

چکیده

هدف دراین تحقیق بررسی رابطه کمال گرایی مدیران و تعهد سازمانی کارکنان با تکنیک های آماری در شرکت فولاد هرمزگان می باشد . تعهد سازمانی یک نگرش مهم شغلی و سازمانی است که در طول سالهای گذشته موردعلاقه بسیاری از محققان رشته های رفتار سازمانی و روانشناسی اجتماعی بوده و یکی از مسائل مهم انگیزشی است که بر اساس آن فرد به شدت هویت خود را در سازمان می گیرد، در سازمان مشارکت می نماید و با آن در می آمیزد و از عضویت درآن لذت می برد. اما یکی از عواملی که می تواند بر تعهد سازمانی کارکنان تاثیر بگذارد کمال گرایی مدیران می باشد. این تحقیق براساس هدف کاربردی است و از لحاظ روش از نوع همبستگی است . جامعه آماری این تحقیق کارکنان شرکت فولاد هرمزگان می باشد که تعداد آن ها در سال ۱۳۹۹ به ۳۸۳ نفر بالغ می گردد که با استفاده از جدول کرجرسی و مورگان تعداد ۱۸۱ نفر به عنوان نمونه پژوهش انتخاب شدند. ابزار جمع آوری داده های این تحقیق، از پرسشنامه ۳۰ سوالی استاندارد بشارت برگرفته از مدل هویت و فلیت برای کمال گرایی مدیران و پرسشنامه ۱۵ سوالی استاندارد تعهد سازمانی مودای، استیرز و پورتر برای تعهد سازمانی می باشد که روایی آن توسط کارشناسان، مدیران و سپس استاد راهنما مورد تایید قرار گرفت و میزان پایایی پرسشنامه براساس ضریب آلفای کرونباخ برای تعهد سازمانی ( (۰/۸۳ و پرسشنامه کمال گرایی ( ۰/۸۱) تایید شد. نتایج تحلیلی تحقیق که بیانگر آن است که در بین سه نوع کمال گرایی مدیران، بین کمال گرایی خود مدار و کمال گرایی دیگر مدار، با تعهد سازمانی کارکنان شرکت فولاد هرمزگان ارتباط معنادار وجود داشت؛ و بین کمال گرایی جامعه مدار و تعهد سازمانی جامعه مورد بررسی رابطه معنادار یافت نشد.

کلیدواژه ها

کمال گرایی ، تعهد سازمانی ، مدیران ،کارکنان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.