بررسی ارتباط یادگری سازمانی و نوآوری سازمانی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی جهش علوم مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MMEA01_0959
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 103
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم قاسمی

دانشجوی کارشناسی مدیریت صنعتی مجتمع آموزش عالی گناباد

چکیده

در این تحقیق به بررسی ارتباط یادگیری سازمانی و نوآوری سازمانی پرداخته شده است. این تحقیق به روش کتابخانه ای انجام گرفته شدهاست. عملکرد نوآوری در شرکتهای کوچک و متوسط، توجه بسیاری را به خود جذب کرده است . چنین بنظر میرسد که یکی از تفاوتهای موجودبین سازمانها در زمینه بهرهگیری از مزیتهای حاصل از نوآوری، در توان و فرهنگ یادگیری سازمانی نهفته است. تحقیق حاضر با هدف بررسی ارتباطبین نوآوری و یادگیری سازمانی به دنبال ارتباط این دو عامل میباشد.تحقیق حاضر از نوع کتابخانه ای و به صورت مروری میباشد. نتایج نشان داد کهیادگیری سازمانی از طریق توسعه دستیابی، تبدیل و بهره برداری از دانش جدید به سازمان اجازه میدهد که به نوآوری سازمانی دست یابد . یکی ازنقش های یادگیری در سازمان، تسهیل بهبود و توسعه فرآیندها و محصولات جدید میباشد. نقش نوآوری خلق دانش جدید و ایده های کسب و کار برایتسهیل محصولات جدید، با هدف بهبود فرآیندهای کسب و کار داخلی، ساختار و ایجاد بازار به سوی محصولات و خدمات است. تمرکز و برنامه ریزی،مدلهای ذهنی مشترک، تفکر سیستمی، توانایی و قدرت انطباق مدیران با شرایط جدید، داشتن مدیران با تجربه و.. از عوامل تقویت یادگیری در سازمانمیباشد. همچنین وجود ساختار و تشکیلات مناسب، حمایت و پشتییبانی و تشویق افراد، استراتژی حمایتی از افکار نوو... از جمله عوامل تقویت نوآوریدر سازمان میباشد. همچنین وجود ساختار و تشکیلات مناسب، حمایت و پشتیبانی و تشویق افراد، استراتژی حمایتی از افکار نو و... از جمله عواملتقویت نوآوری در سازمان میباشد.

کلیدواژه ها

یادگیری سازمانی، نوآوری سازمانی، مدیریت دانش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.