ارائه مدلی جهت بهبود امنیت اینترنت اشیا با استفاده از زیرساخت بلاک چین (مطالعه موردی : در بانک ملت)

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی جهش علوم مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MMEA01_0360
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 213
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الهام سادات صفویه

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات گرایش مدیریت دانش (دانشگاه آزاد اسلامی، واحد الکترونیکی)

سامان سیادتی

استادیار دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی، واحد الکترونیکی

چکیده

اینترنت اشیا یک حوزه نوظهور رو به پیدایش است که هنوز به هوشمندی کامل دست نیافته است. با وجود این به طرز اعجابانگیزی از یک پشتوانه تاریخی طولانی ، صنعتی و درخشان برخوردار است. شناخت فرکانس رادیویی در جنگ جهانی دوم آغازشد. جنگنده های انگلستان در نوک دماغه خود برچسب های فعالی داشتند. برجهای رادیویی بزرگ امواج رادیویی پخشمی کردند که به دنبال سیگنال های جنگنده ها بودند، هواپیماهای خودی به پرواز ادامه می دادند اما دشمنان به زمین میفتادند.اینترنت اشیا نیز شبیه همین مکانیزم عمل می کند. کنترل دسترسی مشابه روش فرکانس رادیویی دستیابی منطقی ارائه میدهد و امنیت اینترنت اشیاء امروزه مهم ترین مباحث امنیتی در شبکه می باشد. تحقیق حاضر با روش آمارگیری و مصاحبه باخبرگان بانک ملت صورت گرفته است و در نهایت با ارائه مدل با استفاده از روش بلاک چین به امنیت سیستم اینترنت اشیاءدر بانک ملت پرداخته و پیشنهاداتی به محققان آینده در تحقیق حاضر ارائه کردیم.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیاء ، امنیت ، بانک ملت ، پرسشنامه ، بلاک چین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.