میانگین گیری مدل بیزین برای بررسی رفتارهای متفاوت بازده اوراق قرضه دولتی بلند مدت در اقتصادهای نوظهور بازار در شروع پاندمی کووید-۱۹

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی مدیریت، تجارت جهانی، اقتصاد، دارایی و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: MWTCONF10_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 243
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نعمت اله عالی پور

دانشجوی دکتری حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد،رئیس گروه حسابرسی مالیاتی استان خوزستان

مهسا زنگنه

کارشناسی ارشد مدیریت دولتی گرایش سیستم های اطلاعاتی مدیریت،دانشگاه آزاد اسلامی واحد باغملک

چکیده

موضوع واکنش ناگهانی نرخ بهره بلند مدت به شوک های جهانی به طور دوره ای در اقتصادهای نوظهور بازارها تکرار می شود، به ویژه زمانی که بیش تر آن ها آغاز به انتشار مقادیر زیادی اوراق قرضه عمومی در بازار داخلی می کنند، سوال اصلی که در این مقاله به بررسی آن می پردازیم این است چه چیزی برخی از کشورهای نوظهور را در برابر شوک کووید ۱۹ آسیب پذیرتر می کند و واکنش قوی تری در نرخ بهره بلند مدت آن ها ایجاد می کند؟این مطالعه با انگیزه بررسی رفتارهای متفاوت بازده اوراق قرضه دولتی بلند مدت در اقتصادهای نوظهور بازار در شروع پاندمی کووید-۱۹ ، از میانگین گیری مدل بیزین برای کشف عوامل خاص کشور که این تفاوت ها را تبیین می کنند ، استفاده می کند. برجسته ترین عوامل تعیین کننده آسیب پذیری یک کشور در برابر شوک کووید-۱۹ عبارت بودند از: (الف) پویایی کم تولید ناخالص داخلی و (ب) حساسیت بالای بازده اوراق قرضه به VIX شاخص نوسانات بازار در دوره قبل از پاندمی. نتایج ما نشان دهنده نقش زیرساخت های رشد در ایجاد بحران در بازارهای نوظهور است. نتایج همچنین نشان دهنده تفاوت قائل شدن سرمایه گذاران بین المللی نسبت به اقتصادهای نوظهور می باشند.

کلیدواژه ها

کووید-۱۹، اقتصادهای نوظهور بازار ، بازارهای اوراق قرضه ، میانگین گیری مدل بیزین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.