بررسی عوامل موثر لذت گرا بر قصد استفاده از شبکه اجتماعی اینستاگرام (مورد مطالعه: دانشجویان دانشگاه آزاد واحد تهران شمال)
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت، گردشگری و تکنولوژی
- کد COI اختصاصی: ICMT04_085
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 333
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، تهران، ایران
کارشناس ارشد مدیریت MBA گرایش بازاریابی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، تهران، ایران
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازرگانی بین الملل، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، تهران، ایران.
چکیده
اینستاگرام یک نرم افزار رسانه اجتماعی است و این روزها به طور فزایندهای در حال تبدیل شدن به یک ابزار ارتباطی پرطرفدار میباشد. این شبکه اجتماعی این امکان را به کاربران خود میدهد که عکسها و ویدئوهای خود را در دیگر شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک، توئیتر، تابلر و فلیکر همرسانی کنند. کاربران همچنین میتوانند از فیلترهای دیجیتال برای تصاویرشان ا ستفاده کنند. این امکانات باعث محبوبیت زیاد این شبکه و انتخاب آن از سوی کاربران به عنوان ابزار تجاری سودمند شده ا ست، لذا هدف این پژوهش، برر سی عوامل موثر لذت گرا بر ق صد ا ستفاده از شبکه اجتماعی این ستاگرام ا ست. روش تحقیق توصیفی- همبستگی و از لحاظ هدف کاربردی است. روش نمونه گیری تحقیق به صورت خوشه ای طبقه ای با حجم نمونه ۳۸۴ نفر صورت گرفت و جامعه آماری از میان دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و احد تهران شمال که در شبکه اجتماعی اینستاگرام عضو هستند، انتخاب گردید. پایایی پرسشنامه از طریق آلفای کرونباخ ۰,۹۷۲ بدست آمد. نتایج داده ها با استفاده از مدلیابی معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزار Smart PLS صورت گرفت. نتایج پژوهش نشان داد که سهولت استفاده، سودمندی ادراک شده، لذت ادراک شده و هویت اجتماعی بر قصد استفاده از اینستاگرام تاثیر مثبت و معناداری دارد در حالی نگرش نسبت به استفاده از اینستاگرام بر قصد استفاده از آن تاثیر مثبت و معناداری ندارد.کلیدواژه ها
سهولت استفاده، سودمندی ادراک شده، هویت اجتماعی، نگرش به اینستاگرام، قصد استفاده از اینستاگراممقالات مرتبط جدید
- جایگاه محیط زیست از منظر قرآن و آموزه های دینی
- راهبردهای موثر در تحقق مدیریت مطلوب شهری با رویکرد توسعه گردشگری در پرتو محیطزیست پایدار
- مطالعه نقش گردشگری در توسعه پایدار و شکوفایی اقتصادی نمونه موردی شهرستان الیگودرز
- بررسی عوامل موثر بر نگرش شهروندان نسبت گردشگری (مطالعه موردی شهر دورود)
- پهنه بندی خطر سیل در محدوده بخش مرکزی دلگان با استفاده از روش AHP و GIS
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.