بررسی نقش شبکه های اجتماعی در آسیب های روانی و اجتماعی بر روی دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی شهرایلام

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی علوم تربیتی، روانشناسی، علوم ورزشی و تربیت بدنی
  • کد COI اختصاصی: CONFEP01_0225
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 155
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مصدق جعفرزاده

کارشناسی ارشد آموزش ابتدایی دانشگاه باختر شهرایلام

علی بازدار

کارشناسی ارشد آموزش ابتدایی دانشگاه باختر شهر ایلام

محمد جامه

کارشناس ارشد آموزش ابتدایی دانشگاه باختر شهر ایلام

کبری خزلی

کارشناسی ارشد آموزش ابتدایی دانشگاه باختر شهرایلام

فرشاد حسن نژاد

کارشناسی ارشدآموزش ابتدایی دانشگاه باخترایلام

چکیده

هزاره سوم میلادی در شرایطی آغاز میگردد که جهان کماکان درگیر مشکلات بی شماری چون، تغییرات اجتماعی و پیامدهای آن در ابعاد روانی و اجتماعی انسان است. پیشرفت وتوسعه علی رغم آنکه تسهیلات فراوانی به همراه داشته است. اما، دربرگیرنده مشکلات اساسی نیز هست. شبکه های اجتماعی آمده اند تا مردم در سراسر دنیا بتوانند ارتباطی بهتر و راحت تر داشته باشند. گرچه اساس ایجاد شبکه های اجتماعی کارکرد مثبت آن دراطلاع رسانی واگاهی بخشی بوده است اما آنچه امروزه جامعه ما با آن مواجه است چیزی غیرازآن است. هدف این تحقیق بررسی آسیب های روانی و اجتماعی ناشی از به کارگیری شبکه های اجتماعی در دانش آموزان است .این مقاله از نوع مقالات مروری بوده و روش جمع آوری اطلاعات استفاده از منابع کتابخانه ای وفصلنامه هاو مجلات علمی بوده است. با توجه به نتایج این تحقیق می توان اذعان داشت که استفاده بیش از حد از شبکه های اجتماعی در جامعه و زندگی روزانه به خصوص در میان دانش آموزان که در حال رشد جسمانی هستند و شخصیت آن ها در حال شکل گیری است می تواند آسیب های جبران ناپذیری چه بروضعیت جسمانی و چه روحی بر آنها وارد کند.

کلیدواژه ها

آسیب های روانی و اجتماعی ، دانش آموزان ، شبکه های اجتماعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.