طراحی یک سیستم نظارتی برای تبادل پیام ایمن برخط به کمک عامل های هوشمند

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: بیست و هفتمین کنفرانس بین المللی کامپیوتر انجمن کامپیوتر ایران
  • کد COI اختصاصی: CSICC27_036
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 351
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صالح احمدی بازارده

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر، دانشگاه جامع امام حسین دانشکده و پژوهشکده کامپیوتر، شبکه و ارتباطات، تهران

محمدرضا حسنی آهنگر

استاد تمام و عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر، دانشگاه جامع امام حسین ع ، دانشکده و پژوهشکده کامپیوتر، شبکه و ارتباطات، تهران

آرش غفوری

پژوهشگر ، دانشگاه جامع امام حسین ع ، پژوهشکده دانش و هوش شناختی ، تهران

چکیده

فضای مجازی و اینترنت جزئی جدایی ناپذیر از زندگی انسان ها شده است و ظهور رسانه های ارتباطی و پیام رسان های جدید روی بستر اینترنت زندگی انسان ها و ارتباطات آنها را تحت تاثیر قرار داده است. اگرچه اینترنت مزایای زیادی به همراه دارد، اما از جنبه های تاریک و نقاط ضعف آن نیز نباید غافل بود. امنیت ارتباط برخط کودکان و نو جوانان یکی از مهمترین چالش هایی است که با فراگیر شدن پیام رسانها مورد توجه قرار گرفته است .نظارت مستمر بر ارتباط میان کاربران و محتوای تبادل شده در پیام های ارتباطی از اهمیت بالایی برخوردار است. خودکارسازی و هوشمند سازی نظارت بر ارتباطات و محتوای پیام ها، بدون استفاده از عامل های هوشمند سخت و دشوار است. به همین منظور میتوان با طراحی عامل های هوشمند بر تبادل پیام ها به صورت خودکار نظارت نمود و در صورت مواجه با آسیب از طرف افراد سودجو واکنش های هوشمندانه ای از خود نشان داد .در این پژوهش تلاش میگردد با ارائه یک معماری و سیستم نمونه اولیه گام موثری برای امن سازی تعامل کودکان در محیط های برخط برداشته شود. برای غلبه بر چنین چالش پیچیده ای، تلفیق انواع فن آوری های مبتنی بر هوش مصنوعی و سیستم های خودمختار ضروری است . سیستم و معماری مورد بحث در این پژوهش در محیط توسعه عامل جاوا (جید۱) شبیهسازی شده و در سناریوهای متعدد با کارهای مشابه مورد مقایسه قرار گرفته است. نتایج مقایسه نشانگر برتری روش پیشنهادی در مقایسه با کارهای مشابه است .

کلیدواژه ها

تبادل پیام ایمن، عامل های هوشمند، سیستم های توزیع شده، پردازش متن، سیستم های چندعاملی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.