ساختار سازمانی خلاقیت زا با رویکرد سازمان های دانش محور

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم تربیتی، مدیریت و روانشناسی
  • کد COI اختصاصی: HPCONF06_181
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 173
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمرتضی موسوی محب

استاد یار دانشگاه تهران شمال

جواد عابد تازه آبادی

دانشجوی کارشناسی مدیریت دولتی دانشگاه تهران شمال

چکیده

در عصر حا ضر کارکنان در شرایطی فعالیت های کاری را انجام می دهند که مهم ترین ویژگی آنان عدم اطمینان، پیچیدگی، جهانی سازی و تغییرات فزاینده تکنولوژیکی در سازمان ها می باشد. موفقیت سازمانی با این شرایط مستلزم تغییر در فعالیت های سازمانی و به ویژه تغییر در ساختار سازمانی بوده ، اداره سازمان های هزاره سوم در عصر کنونی پیچیدگی خاص خود را دارد. در طی دهه های اخیر طرح های بسیار زیادی در سازمان ها مطرح شده که در این گذار، تغییر و تکامل ساختار محور تغییرات سازمانی در دوره های مختلف را تشکیل داده برابر بررسی های صورت پذیرفته در زمینه ساختار سازمانی در مرحله اولیه در ابعادی تاکید می شود که معرف ساختارهای ر سمی بوده به هرحال الزامات مورد نیاز فعلی همراه با ا صل دانایی، موجب ظهور و تو سعه سازمان های دانش محور گردیده که برخی ویژگی های آن ها تفاوت هایی اساسی با ساختارهای کنونی سنتی سلسله مراتبی دارد. مهم ترین این تفاوت ها نقش مهم ساختار غیررسمی در این سازمان ها می باشد که برای موفقیت این سازمان ها در مدیریت موثر دانش محوری بسیار ضروری می باشد. این مقاله با مفهوم اصلاح ساختار سازمانی به عنوان یک بعد کلیدی به تشریح دقیق ابعاد ساختاری متمایز سازمان های دانش محور در جهت ایجاد زمینه برای بروز خلاقیت و نوآوری در بین کارکنان سازمان ها می پردازد که ان شاءاالله مورد ا ستفاده خوانندگان آن واقع شود. این فصل مو ضوع تحقیق،بیان مسئله،اهمیت فایده تحقیق،هدف تحقیق،فرضیه ها و تعارف مفاهیم واژه ها عنوان میشود. با توجه به این که این تحقیق به بررسی ابعاد ساختاری دانشگاه علوم پزشکی کاشان میپردازد، از نظر روش، توصیفی - کتابخانه ای بود.

کلیدواژه ها

اصلاح و تغییرات سازمانی ، مدیریت دانش ، سازمان دانش محور ، خلاقیت و نوآوری ، ساختار سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.