صنعت گردشگری و چالش های آن(مطالعه موردی استان زنجان)

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: ششمین همایش بین المللی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پاک
  • کد COI اختصاصی: TGCE06_039
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 197
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدکامران یگانگی

عضو هیات علمی گروه مهندسی صنایع ، واحد زنجان ، دانشگاه آزاد اسلامی ، زنجان ، ایران

رضوانه علی محمدی

دانشجو کارشناسی ، گروه مهندسی صنایع ، واحد زنجان ، دانشگاه آزاد اسلامی ، زنجان ، ایران

محمدصادق رحمتی

دانشجو کارشناسی ، گروه مهندسی صنایع ، واحد زنجان ، دانشگاه آزاد اسلامی ، زنجان ، ایران

چکیده

در دنیای امروز، اهمیت و ضرورت گردشگری به عنوان یک فعالیت اجتماعی و نیز یکی از چرخه های اقتصادی و معیشتی کشورها، برهمگان امری بدیهی می باشد و تحقیق پیرامون این بحث بیهوده است. اما مسئله ای که در این باب حائز اهمیت می باشد، بررسی عوامل مختلف تاثیرگزار و متغیرهای دخیل در گردشگری است. کشورهای مختلف جهان سالانه هزینه های کلانی صرف بهبود و توسعه این بخش می کنند که همین مهم، موجب ایجاد بازار پویای رقابتی بین سرمایه گذاران این صنعت گشته است. متاسفانه کشور ایران با وجود پتانسیل های طبیعی و تاریخی بالقوه ای که در زمینه گردشگری و توریسم دارد، تاکنون نتوانسته جایگاه مناسبی بین کشورهای هم رده ی خود از لحاظ جذب توریست داخلی و خارجی و ارتقای صنعت توریسم خود داشته باشد. یکی از استان هایی که علیرغم تاریخچه ی غنی و جاذبه های گردشگری و فرهنگی متنوع، بهره ی چندانی از توریسم نبرده، زنجان می باشد. از همین رو، شناسایی عوامل استراتژیک مدیریتی و زیرساختی موثر در جذب گردشگر و تلاش جهت دستیابی به آن ها به کمک راهبردهای عملی و اصولی میتواند این شهر را نه تنها به ایرانیان بلکه به تمام جهانیان به عنوان شهری تاریخی با قابلیت های متفاوت توریستی معرفی کند تا بدین وسیله رونق اقتصادی برای زنجان به ارمغان آید.

کلیدواژه ها

صنعت، گردشگری، استان زنجان، چالش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.