بررسی مورفولوژیکی داربست سلول زدایی شده غضروف گوش گوسفند به منظور کاربرد در مهندسی بافت
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی زیست شناسی و علوم زمین
- کد COI اختصاصی: BIOLOGY04_081
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 374
نویسندگان
گروه زیست شناسی، دانشکده علوم دانشگاه محقق اردبیلی ایران
گروه زیست شناسی، دانشکده علوم دانشگاه محقق اردبیلی ایران
گروه بیوانفورماتیک، دانشکده فناوری های نوین، دانشگاه محقق اردبیلی نمین ایران
گروه زیست شناسی، دانشکده علوم دانشگاه محقق اردبیلی ایران
چکیده
اهداف: در این طرح پژوهشی، با استفاده از سلول زدایی نمونه بافت غضروف گوش گوسفند وارزیابی مورفولوژیکی متعاقب آن، امکان استفاده از ماتریکس خارج سلولی عاری از سلول به عنوان داربستی برای کاربرد در مهندسی بافت بررسی شد. مواد و روش ها: ابتدا غضروف گوش گوسفندی جدا شده وبه قطعات ۱cm×۱cm تقسیم شد. سپس برای ساخت داربست، نمونه های بافتی به مدت ۳ ساعت در فریزر نگه داشته شده و سپس سلول زدایی با استفادهاز محلول هایی شامل محلول های هیپوتونیک SDS ۰.۱% ،TRIS-HCL و TritonX-۱۰۰ ۰.۰۱% و شست و شو با PBS انجام شد و مورد ارزیابی مورفولوژیک قرار گرفت. یافته ها: در قطعه بافتی سلول زدایی شده، DNA و سلول های حذف شده اند و تنها ماتریکس خارج سلولی ECM باقی مانده است. همچنین نمونه های بافت داربست ظاهر شفاف تر و نرم تری نسبت به نمونه های بافت شاهد داشتند. نتیجه گیری: تفاوت های مورفولوژیکی بین نمونه شاهد و داربست بیانگر این مسئله است که می توان از داربست های سلول زدایی شده غضروف گوش گوسفند به منظور کاربرد در مهندسی بافت پژوهش های بیشتری انجام داد.کلیدواژه ها
مهندسی بافت، غضروف گوش گوسفند، مورفولوژی، داربست سلول زدایی شدهمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.